Benimkide yemek istemese dün tarifle uğraştım diye yemek yapmadım diyor yemek yokmu dedim poğaça yaptım daha ne olsunAynen sıkıntı olmasın sonra..
Yemek yok daha bilmiyırum ne yapacağım eşimde pek istemedi ama bişiler hazırlarım yine
Yazdığımı ben bile unutmuşumOnlar bizim Afif halimiz di canım
Benimkide yemek istemese dün tarifle uğraştım diye yemek yapmadım diyor yemek yokmu dedim poğaça yaptım daha ne olsun
Çay yaptım yanina ablacım kahvaltıda çıkardım domates falan da kestim yedi kalktılar canları isterse bugün taze fasulye yoğurt çorbası yapicam yeterNe güzel işte yanına bir çay ohh mis valla.
Dün bendede sosisli sandviçvardı onu yedik sıcakta zaten yenmiyor yemek filan.
Günaydın canım bugün tarifin geliyor mu
Çay yaptım yanina ablacım kahvaltıda çıkardım domates falan da kestim yedi kalktılar canları isterse bugün taze fasulye yoğurt çorbası yapicam yeter
Oy benim canım alınır mıymısAşk ola elede demeyeydinama haklısın sevindim senin adına Erzurum'dan sonra İzmir pek memnun etmiştir seni ins Allah yeni hayatın sana istediğin güzellikleri nasip etsin canım
1-2 mayo attım sepete inmiyorKızlar trendyolda 3 gün süreyle indirimlar var,özellikle deterjan ihtiyacınız varsa bakın derim.
1-2 mayo attım sepete inmiyor
Acaba doğal deterjanlar var mıdır yaKızlar trendyolda 3 gün süreyle indirimlar var,özellikle deterjan ihtiyacınız varsa bakın derim.
Ben domestosu bıraktım ya cok kimyasal doğal şeylere yöneliyorumYeminle bende abla kokusunu almadıgım zaman baş agrısı olur benden gider koklarım agrı kesici gibi gelir bana
Acaba doğal deterjanlar var mıdır ya
Bakıcam cnm ünite bakıyorum bide bakayım varsa alırımHiç bilmiyorum bakman lazım olabilirde orada.
Şimdi baktım arama kısmına yazınca çıkıyor born filan var bak istersen.
Bakıcam cnm ünite bakıyorum bide bakayım varsa alırım ☺☺
Makarna aklıma geldi ama 3 çeşit olunca eşim az yiyor yarına başka yemek istiyor dolapta kalınca ziyan oluyor az az yapmaya çalışıyorum ablacımNe güzxel olmuş ellerine sağlık olsun.
Fasulyenin yanına eşim makarna yer mesela,çorbada güxel olur.
Makarna aklıma geldi ama 3 çeşit olunca eşim az yiyor yarına başka yemek istiyor dolapta kalınca ziyan oluyor az az yapmaya çalışıyorum ablacım
Var cnm güzel site cok eksiğim var daha benim geçen koltuk takımım geldi ayaklar yanlış geldi öyle koymusuz yere yarın gelecek ayaklarBaşka ürünlerde varmış orada ..
Var cnm güzel site cok eksiğim var daha benim geçen koltuk takımım geldi ayaklar yanlış geldi öyle koymusuz yere yarın gelecek ayaklar
Ben Erzincan kızıyım Erzurum geliniyim sogu bende sevmiyorum malesef ama el mahkum aş nerde biz orda mecburen burdayiz bende iyiyim bildiğin gibi bu ay tedaviye başlıyorum dua grubundan sonra kimyasal gecirdim yaş geçiyor bir yerden başlamak gerekiyor kararımı verdim nasip bakalım seninde guzel haberlerini bekliyorum kuzucumOy benim canım alınır mıymıs ☺kuzum Erzurum güzel ama benim ilçeydi ya ondan zordu ya ve cok soğuktu ☺☺ Amin canım benim inşallah sen nasılsın bakim