- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Aynen öyleBilmiyorlardı,öğrenirler artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleBilmiyorlardı,öğrenirler artık
Yok askom,randevu yok zaten hiç 10 gün bekler giderim olmazsaJenna16 aşko sonuç ne zaman çıkacak belli değil mi
Umarım çabuk çıkarYok askom,randevu yok zaten hiç 10 gün bekler giderim olmazsa
Asko,bana mesaj geldi aynı gün,rapor hazır diye ,doktora randevu alın vs. Ama biyopsi aynı gün nasıl çıkabilir yani dedim,beynim yandiUmarım çabuk çıkar
Benim biyopsi ve emar çıkınca mesaj gelmişti.
O zaman 10 gün sonra gidince kesin çıkarAsko,bana mesaj geldi aynı gün,rapor hazır diye ,doktora randevu alın vs. Ama biyopsi aynı gün nasıl çıkabilir yani dedim,beynim yandi
Aynen aşko,sabah çok erken gidince de randevu veriyorlar bazı bölümlere, olmazsa öyle yaparım,MHRS asla geri dönmüyorO zaman 10 gün sonra gidince kesin çıkar
Aynen birgünde zor biz bir ay bekledik
Aynen randevu bulmak zor. 5 aydır dahiliyeye gitmedim. Kendi doktoruma randevu bulamayınca artık başkasına aldımAynen aşko,sabah çok erken gidince de randevu veriyorlar bazı bölümlere, olmazsa öyle yaparım,MHRS asla geri dönmüyor
İnsan çok,doktor az Bursa'da hele sıfır gastroenterologAynen randevu bulmak zor. 5 aydır dahiliyeye gitmedim. Kendi doktoruma randevu bulamayınca artık başkasına aldım
Oysa büyük şehirİnsan çok,doktor az Bursa'da hele sıfır gastroenterolog
Tarif yapanNe olsa ?
Toplam 3 uzman var,İstanbulda denk gelen doktor da aynı şeyi söyledi, şaşırmadı adam yani beni görünce. Zaten artık insanlar bulduğu şehre gider olmuşOysa büyük şehir
Heee,etiketciyim kuzum benTarif yapan
İnşallah birgün yarısmacı olarakta görürüz ponçikimHeee,etiketciyim kuzum ben
Aslında bazı bölümlere bulmak daha zor.Toplam 3 uzman var,İstanbulda denk gelen doktor da aynı şeyi söyledi, şaşırmadı adam yani beni görünce. Zaten artık insanlar bulduğu şehre gider olmuş
İnşallah balımİnşallah birgün yarısmacı olarakta görürüz ponçikim
Tabii, endokrinoloji,gastroenteroloji hep yoğun, mucizevi yani hep dışarı gidecek halimiz de yok,koca şehir sonuçtaAslında bazı bölümlere bulmak daha zor.
Bizim eve yakın bir hastane var. Ama küçük bir hastaneYakın olduğu için rahat oluyor. Cildiye önce vardı, şimdi yok
Kızımın cildi çok kuru bir şampuan kullanıyoruz. Cildiye dışında yazamıyorlar.
Eee diğer hastanelere gitmek zaman alıyor. Ondan bekliyoruz
Yani hastane varsa her bölüm olmalı
Noduller tiroid sorunlarında normal kuzu ,insallah temiz çıkarAnnemde guatr vardı te ben nişanlı ikenden beridir var ameliyat falanda olmak istememisti bayada büyüdü,bugün hastaneye geldiler biseyler çekilmiş nodüller falan varmış neyse o pazartesi parça alıp biyopsi yapilcakmis inşallah temiz cikarya ,