- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Yeni kategori ipucu alabiliyor muyuuuuuzzzzzzBaşka yok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kategori ipucu alabiliyor muyuuuuuzzzzzzBaşka yok canım
Kiz boyle ornekmi olurÖrnek diye paylaşmış herhalde. Kendisi değildir diye düşünüyorum
Olmaz tabii ki yani. RezillikKiz boyle ornekmi olur
Allah nasil biliyosa oyle yapsinKuscam gerçekten şimdi gördüm keşke görmeseydim Allah ıslah etsin ya
Yani az önce ne gördüm ben diye sorguluyorum şu an kendimi, ne biçim insanlar var ya, yüzü de belli yani böyle bi poz neden verir insan....Allah nasil biliyosa oyle yapsin
Ayy şokum şuandaŞoktayım yemin ederim tam siteye gitirdim ne vardı ilk oraya bakıcak
İğrenç ötesi bu kadar kadın utandım vallahiAyy şokum şuanda
Bende yenice girdim, hiç beklemiyordum böyle bi şeyle karşılaşmayı yahu... nerelerde dolaşıyordur bu fotosu kimbilir daha, kadına üzüldüm yani, Allah akıl fikir versinŞoktayım yemin ederim tam siteye girdim ne vardı ilk oraya bakıcak
İğrenç ötesi bu kadar kadın utandım vallahi
Tövbe yarabbim allah ıslah etsinBende yenice girdim, hiç beklemiyordum böyle bi şeyle karşılaşmayı yahu... nerelerde dolaşıyordur bu fotosu kimbilir daha, kadına üzüldüm yani, Allah akıl fikir versin
Bunuda gördük daha korkmayın bişeyden
Amin canim ne anlamda uye olupta bunlari ana sayfada paylaşıyorlar anlamis degilimTövbe yarabbim allah ıslah etsin
Bir bilsem neyse bizde ddha bahsedip günaha girmeyelimAmin canim ne anlamda uye olupta bunlari ana sayfada paylaşıyorlar anlamis degilim
Hadi tövbeden gelelimBir bilsem neyse bizde ddha bahsedip günaha girmeyelim
HadiHadi tövbeden gelelim