- 20 Mart 2008
- 140.562
- 210.625
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylar aynı oldu
Oylar aynı oldu
Arkadaslar son durum kaç kaç maç gibi tlf dan göremiyorum da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3kelebek3, bibiskremversem, Esmila, fndkfndk, lamar, Margarikotin, Nevreste, polisesi
Tekrardan tesekkür ederim oylarınız için hanımlar, sağolun
Olamadık birinci, bi dahakine daha pratik bisey yapacam bende
Bakayım emin değilim, oy alamayınca üzülüyorum çünkü İşte onu istemedim ben de :) arkadaslarım vermesin oy banaOlsun canim bir dahaki yarışmaya katil hic belli olmaz.Sen arkadaş edin.Arkadaş arkadaşa veriyor nasilsa.
açıkçası pek portakal seven biri değilim
magnolia daha çekici geldi gözüme ama portakallı ve çikolatalı parfede daha çok emek ve daha yaratıcı gibi gördüm o yüzden oyum adra'ya gitti
çok heycanlı olmuş bu yarışma bu arada kazanana şimdiden tebrikler herkesin eline sağlık hepsi birbirinden güzel gözüküyor
Bakayım emin değilim, oy alamayınca üzülüyorum çünkü İşte onu istemedim ben de :) arkadaslarım vermesin oy bana
Aynen.Aynen.Alısirsın merak etme.Benim kaç kere katıldıgımı tahmin bile edemezsin.Evet bende istemedim.Bu arkadaşlık değil yemek yarışması.
Pro oldun dimi.Ben de yarismadan kazanmistim.Lazboregi yapsaydin super olurdu bak.Ramazan yarismasina yap.
Pro oldun dimi.Ben de yarismadan kazanmistim.Lazboregi yapsaydin super olurdu bak.Ramazan yarismasina yap.