Tatlı Tarifi Sütlü Tatlılar

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    192
Arkadaslar son durum kaç kaç :D maç gibi :D tlf dan göremiyorum da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3kelebek3, bibiskremversem, Esmila, fndkfndk, lamar, Margarikotin, Nevreste, polisesi
Tekrardan tesekkür ederim oylarınız için hanımlar, sağolun ;)
Olamadık birinci, bi dahakine daha pratik bisey yapacam bende:12:

3kelebek3, bibiskremversem, Esmila, fndkfndk, lamar, Margarikotin, Nevreste, polisesi
Tekrardan tesekkür ederim oylarınız için hanımlar, sağolun ;)
Olamadık birinci, bi dahakine daha pratik bisey yapacam bende:12:

Olsun canim bir dahaki yarışmaya katil hic belli olmaz.:34:Sen arkadaş edin.Arkadaş arkadaşa veriyor nasilsa.:27:

açıkçası pek portakal seven biri değilim
magnolia daha çekici geldi gözüme ama portakallı ve çikolatalı parfede daha çok emek ve daha yaratıcı gibi gördüm o yüzden oyum adra'ya gitti
çok heycanlı olmuş bu yarışma bu arada kazanana şimdiden tebrikler herkesin eline sağlık hepsi birbirinden güzel gözüküyor :16:

Olsun canim bir dahaki yarışmaya katil hic belli olmaz.:34:Sen arkadaş edin.Arkadaş arkadaşa veriyor nasilsa.:27:
Bakayım emin değilim, oy alamayınca üzülüyorum çünkü :52: İşte onu istemedim ben de :) arkadaslarım vermesin oy bana :27:

açıkçası pek portakal seven biri değilim
magnolia daha çekici geldi gözüme ama portakallı ve çikolatalı parfede daha çok emek ve daha yaratıcı gibi gördüm o yüzden oyum adra'ya gitti
çok heycanlı olmuş bu yarışma bu arada kazanana şimdiden tebrikler herkesin eline sağlık hepsi birbirinden güzel gözüküyor :16:

Tesekkur ederim oy için.:16:Aslında portakal orada dekor.Daha çok çikolatalı.Evet bu sefer baya heyecanlı oldu yarısma.:52:

Bakayım emin değilim, oy alamayınca üzülüyorum çünkü :52: İşte onu istemedim ben de :) arkadaslarım vermesin oy bana :27:

Alısirsın merak etme.:1:Benim kaç kere katıldıgımı tahmin bile edemezsin.:1:Evet bende istemedim.Bu arkadaşlık değil yemek yarışması.

Alısirsın merak etme.:1:Benim kaç kere katıldıgımı tahmin bile edemezsin.:1:Evet bende istemedim.Bu arkadaşlık değil yemek yarışması.
Aynen.Aynen.;)
En azından tesselli ikramiyesi var:1:
Tatlılı, pastalı bi kategori çıkarsa damlarım ben :D aslında laz böreği yapacaktım ben ama aksilik oldu gerçi yine alamazdım oy ama neyse :52:

Pro oldun dimi.Ben de yarismadan kazanmistim.:1:Lazboregi yapsaydin super olurdu bak.Ramazan yarismasina yap.:27:

evetttt kıpkırmızı oldum :52:
bakıyım ilham gelsin önce :27:
heyyy eşit oy var nolacakkkkkk :30:

Son düzenleme:
Sonuç nedir arkadaşlar tlf dan göremiyorum

Oylar eşit ne olacak simdi.:27:Süre doldu dimi.

Adra kaldık berabere :) düşündüğüm başıma geldi oyumu sana verdim berabere kalırız yada 1 oyla yener dediydim😆😆

ikinize de hediye verecekler bence :23:
tabi ikiniz arasına tekrardan oylama da yapılabilir :P

Back