• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Hastaneye gittim, tam doktor çıkarken karşılaştık. neyse, tıpış tıpış geri dönerken dedim azıcık parkta oturayım. İnsanlardan uzağa oturdum, şöyle bi 5 dk filan oturacaktım Zaten. Polis geldi arabayla 😂 anons yaptı dağılın filan diye. bi garip hissettim kendimi 😂😂😂 sanki aranıyormuşum da yakalanmışım gibi 😂😂😂

Hastaneye gittim, tam doktor çıkarken karşılaştık. neyse, tıpış tıpış geri dönerken dedim azıcık parkta oturayım. İnsanlardan uzağa oturdum, şöyle bi 5 dk filan oturacaktım Zaten. Polis geldi arabayla 😂 anons yaptı dağılın filan diye. bi garip hissettim kendimi 😂😂😂 sanki aranıyormuşum da yakalanmışım gibi 😂😂😂
Çocuklar pazar kahvaltısında simit istedi, eşim de simit almaya gitti, simit fırını yürüme mesafesinde değil, arabayla arka yollardan gitti, düşününce çok komik geliyor, kaçak yollardan çocuklara simit almaya gitmek 🙈

Bir de bizim sitede çocuklar dışarıda sürekli, sitenin yanından geçen yoldan polis arabası geçti, anons etti, çocuklar ,dışarıda olmak yasak, evinize gidin diye,çocukların bir kaçışması var, çil yavrusu gibi 1 dk içinde hepsi ortadan kayboldu 🙈 çok trajikomik anılarımız oldu covid yüzünden , 1 yıldır yakamıza yapıştı kaldı, sağlığımız yerinde olsun, buna da şükür diyoruz ama psikolojimiz mahvoldu 🙁

Back