- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Senin varmı giSoyledi soyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin varmı giSoyledi soyledi
Benim herseyim var kuzuSenin varmı gi
Nekaaaa ğözellllBenim herseyim var kuzu
Pazar demisti nevoHeeellooooooğğğ
Yeni haftanın kategorisi ne zaman belli oluyooooor acabaaaaa
Tamamm o zaman yarın sabah erkenden burdayım(böyle dedim ya kesin geç kalırım )Pazar demisti nevo
Pazar uyursakTamamm o zaman yarın sabah erkenden burdayım(böyle dedim ya kesin geç kalırım )
Çocuklar pazar kahvaltısında simit istedi, eşim de simit almaya gitti, simit fırını yürüme mesafesinde değil, arabayla arka yollardan gitti, düşününce çok komik geliyor, kaçak yollardan çocuklara simit almaya gitmekHastaneye gittim, tam doktor çıkarken karşılaştık. neyse, tıpış tıpış geri dönerken dedim azıcık parkta oturayım. İnsanlardan uzağa oturdum, şöyle bi 5 dk filan oturacaktım Zaten. Polis geldi arabayla anons yaptı dağılın filan diye. bi garip hissettim kendimi sanki aranıyormuşum da yakalanmışım gibi
Başka yok canımAssolistimiz canımız Nevoşumuz Nevreste , ne zaman geliyor senin tarif seninki de gelsin, kadro tamamlansın başka yapacak var mı acaba
KusucamAyyy profilee bakinnnn
MuhtemelenPazar uyursak
Kiz bu gerizekaliKusucam
NolduuuAyyy kuscam
Örnek diye paylaşmış herhalde. Kendisi değildir diye düşünüyorumKiz bu gerizekali