AynenYani ramazanda ne tarifi bu defa sahur falan mı, tatlılar mı, çorbalar mı mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenYani ramazanda ne tarifi bu defa sahur falan mı, tatlılar mı, çorbalar mı mesela
Yaptım düzenler eklerimSen yaptinmi nevos
Ne olduAyyy profilee bakinnnn
Iykide kacirdin canim bosverNe oldu
Yine ne kaçırdım
Hamdolsun o vakitBence kaçırdım gözüyle bakmayin şükredin
Ayy güzelciğimm yani görsen kendine gelemezdin herkesin kusası geldi inan, alenen bir ablamiz çok özel yerlerini çektirmiş yüzü falan da net görünüyor çırılçıplak kendisi, yani daha fazla detay veremiycem tahmin etmişsindirHamdolsun o vakit
Eltine sarıl teşekkür et yaniİyi ki canım eltim kahveye geldi yoksa görürdüm ben
Dünyanın çivisi çıkmış gerçekten canım iyi ki yokmuşum iyi kiAyy güzelciğimm yani görsen kendine gelemezdin herkesin kusası geldi inan, alenen bir ablamiz çok özel yerlerini çektirmiş yüzü falan da net görünüyor çırılçıplak kendisi, yani daha fazla detay veremiycem tahmin etmişsindir
Ben görmeyengillerdenim cancağzımKim,ne görmüş
Kesinlikle edeceğimEltine sarıl teşekkür et yani
Bu sefer kaynağını atmışlar cancagizim,tövbeler olsunBen görmeyengillerdenim cancağzım
Kanlı pedden beter bir şeymiş
Aşko iyi ki görmedin ben hala kendime gelemedimKim,ne görmüş
Kız oda ne öyle çok sıradanBen görmeyengillerdenim cancağzım
Kanlı pedden beter bir şeymiş
Kız oda ne öyle çok sıradan
Kıyamam sana askom,keske sen de görmeseymissin ,çok fenaydı diyollaAşko iyi ki görmedin ben hala kendime gelemedim