Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman anlaştık
Evettt inşallahhİyiyim canım Ben de özledim hepinizi
Bölüm tekrar aktif hale gelsede devam etsek muhabbetimize
Geçiş dönemi sorunlar olyorHuuu huuu.Selam kızlar nasılsınız?
Sabah siteye girmeye çalıştım.Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir yazısını görünce korktum bir daha giremeyeceğim diye.Ama çok şükür düzelmiş.
Eskisi kalsaydı böyle sorunlar olmazdı.Geçiş dönemi sorunlar olyor
İyim canım sen nasılsın
Hadi iyi o zaman zamanla aşık olursun elektirik yüseliyor deseneEskisi kalsaydı böyle sorunlar olmazdı.
Ben de iyiyim canım.Siteye alışmaya çalışıyorum.Aşk duygum hoşlanmaya dönüştü.
Yok aşık olmuştum da duygular köreldi bu sefer.Yani ters durum söz konusu.İlişkiyi sıcak tutmak lazım.Hadi iyi o zaman zamanla aşık olursun elektirik yüseliyor desene
Kahvaltı Sunumları diyoruz var mı elektrikYok aşık olmuştum da duygular köreldi bu sefer.Yani ters durum söz konusu.İlişkiyi sıcak tutmak lazım.
Becede denemelisinYok aşık olmuştum da duygular köreldi bu sefer.Yani ters durum söz konusu.İlişkiyi sıcak tutmak lazım.
Kahvaltıya her zaman elektrik yüklüyüm ama sunumlarına şu an yok.Ben oynamayı bilmem zaten.Kahvaltı Sunumları diyoruz var mı elektrik
Yeni site ,yeni yarışma hayatta bırakmam katılmadan olmazOynamadan olmaz der gibi oldu
Yerim dar diyosunKahvaltıya her zaman elektrik yüklüyüm ama sunumlarına şu an yok.Ben oynamayı bilmem zaten.
Yerim dar diyosun
Kıvırmayı hiç sevmem kıvıranlara da gıcık olurum.Adra'cım hayatta bırakmam En azından biraz kıvır
Sen bir çık ben yer açarım sanaEvet canım bu pistler bana dar gelir.Beni ancak harmandalı paklar.
Sen bir çık ben yer açarım sana
Sen gel tatlımDiyorsun.