Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt inşallahhİyiyim canımBen de özledim hepinizi
Bölüm tekrar aktif hale gelsede devam etsek muhabbetimize![]()
Geçiş dönemi sorunlar olyorHuuu huuu.Selam kızlar nasılsınız?
Sabah siteye girmeye çalıştım.Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir yazısını görünce korktum bir daha giremeyeceğim diye.Ama çok şükür düzelmiş.![]()
Eskisi kalsaydı böyle sorunlar olmazdı.Geçiş dönemi sorunlar olyor
İyim canım sen nasılsın
Hadi iyi o zamanEskisi kalsaydı böyle sorunlar olmazdı.
Ben de iyiyim canım.Siteye alışmaya çalışıyorum.Aşk duygum hoşlanmaya dönüştü.![]()
Yok aşık olmuştum da duygular köreldi bu sefer.Hadi iyi o zamanzamanla aşık olursun elektirik yüseliyor desene
![]()
Kahvaltı Sunumları diyoruz var mı elektrikYok aşık olmuştum da duygular köreldi bu sefer.Yani ters durum söz konusu.İlişkiyi sıcak tutmak lazım.
![]()
Becede denemelisinYok aşık olmuştum da duygular köreldi bu sefer.Yani ters durum söz konusu.İlişkiyi sıcak tutmak lazım.
![]()
Kahvaltıya her zaman elektrik yüklüyüm ama sunumlarına şu an yok.Kahvaltı Sunumları diyoruz var mı elektrik
Yeni site ,yeni yarışma hayatta bırakmam katılmadan olmazOynamadan olmaz der gibi oldu
![]()
Yerim dar diyosunKahvaltıya her zaman elektrik yüklüyüm ama sunumlarına şu an yok.Ben oynamayı bilmem zaten.
![]()
Yerim dar diyosun![]()
Kıvırmayı hiç sevmem kıvıranlara da gıcık olurum.Adra'cım hayatta bırakmamEn azından biraz kıvır
![]()
Sen bir çık ben yer açarım sanaEvet canım bu pistler bana dar gelir.Beni ancak harmandalı paklar.
![]()