- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Atabilirmiyim dur bakayimÖzelden instagram videosu atsana Ayşe’ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atabilirmiyim dur bakayimÖzelden instagram videosu atsana Ayşe’ye
Sen deeCanımsın
Çok erken uyanınca öyle hissediliyor cancağzımNe kadar da Pazar görünümlü bir Cumartesi
Hem erkenuyanmaktan,hem çok sessiz ,ondan biraz da cancağızımÇok erken uyanınca öyle hissediliyor cancağzım
Allah zihin açıklığı versin, kolayliklar dilerim kuzum ❤❤İyiyim kuzum bende bırazdan sınavlara giricem son dakika calısan ogrencı gibiyim
Hayat bazen yoruyo be perişimGünaydın HEllo limm at üzerinden düşük modu yakışmıyor sana
Atabildin mi?Atabilirmiyim dur bakayim
Belli belliBitter hastasiyim ayşo
O zaman bakırı ve şöminesi olanlar katılmasın bi dahaAma nereden bilecek ki, 1. Olan Çarşamba belli olmayacak mı,
AferinTamam 1.ci olursam katilmicam söz
He özelden link paylaş bakalım olacak Mı ama instagram sayfan herkese açık mı?Buraya video yuklemeyi bilmiyorum gör diye atardim ayso sana eylulu alsem
Sagol kiraz güzelimmAllah zihin açıklığı versin, kolayliklar dilerim kuzum ❤❤
Girmedim daha bebeğim. Sen bitirdin mi yoksaalsem ayşoo sinava girdin mi
Bende girmedim elim bılgısayara gitmiyorGirmedim daha bebeğim. Sen bitirdin mi yoksa
Aynen yaaa. Aman daha 2 gün var bi ara çözerizBende girmedim elim bılgısayara gitmiyor
Bencede son zamana bırakcam bende bukez ayşom inşallah sansımdan sistem çökmezseAynen yaaa. Aman daha 2 gün var bi ara çözeriz
Hiçbi şey olmazBencede son zamana bırakcam bende bukez ayşom inşallah sansımdan sistem çökmezse
Söylese nolcek benim yokYasonun Instagram var bize soylemiyo
Kimi yormuyoki kuzumHayat bazen yoruyo be perişim
Soyledi soylediSöylese nolcek benim yok