Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bogazimda biseyler kaldi tamda agzima atiyodumHadi yeni kategoriyi konuşalım zaten hafızalardan uzun süre silinmez o görüntü
Beleğe yerleşti mümkün değil enaz 1 2 günü varHadi yeni kategoriyi konuşalım zaten hafızalardan uzun süre silinmez o görüntü
Vallaaa apaçık gördukAbdestimiz gitti mi?
Gitti tabiAbdestimiz gitti mi?
Senin yüzünden Ben görmemiştim, sen deyince baktımVallaaa apaçık görduk
Yoğğ galibaTarif yokmu heleeee
Haber verdim dört bir yanaSenin yüzünden Ben görmemiştim, sen deyince baktım
Cidden yogggYoğğ galiba
Hayir yaptirsinda bizeneHayır, bi insan neden Allah’ın verdiğinin iç-dış dudaklarını kestirip böyle çirkin bi şey yaptırır ki? Cidden merak ettim bak
Yeni kategori ramazanHadi yeni kategoriyi konuşalım zaten hafızalardan uzun süre silinmez o görüntü
Hayır ben orasında değilimde kendisi çok değişik bir cisimdi tövbe yarabbimHayır, bi insan neden Allah’ın verdiğinin iç-dış dudaklarını kestirip böyle çirkin bi şey yaptırır ki? Cidden merak ettim bak
Cidden yoggg
Sen yaptinmi nevosYeni kategori ramazan
Yani ramazanda ne tarifi bu defa sahur falan mı, tatlılar mı, çorbalar mı meselaYeni kategori ramazan
Valla kusucam. Ben kendimi dışarı atıyorum gençler. Kafam dağılsonHayır ben orasında değilimde kendisi çok değişik bir cisimdi tövbe yarabbim
Benimde bogazimda şuandaValla kusucam. Ben kendimi dışarı atıyorum gençler. Kafam dağılson
Git git hava alValla kusucam. Ben kendimi dışarı atıyorum gençler. Kafam dağılson