Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bogazimda biseyler kaldi tamda agzima atiyodumHadi yeni kategoriyi konuşalım zaten hafızalardan uzun süre silinmez o görüntü![]()
Beleğe yerleşti mümkün değil enaz 1 2 günü varHadi yeni kategoriyi konuşalım zaten hafızalardan uzun süre silinmez o görüntü![]()
Vallaaa apaçık gördukAbdestimiz gitti mi?![]()
Gitti tabiAbdestimiz gitti mi?![]()
Senin yüzündenVallaaa apaçık görduk![]()
Yoğğ galibaTarif yokmu heleeee![]()
![]()
![]()
![]()
Haber verdim dört bir yanaSenin yüzündenBen görmemiştim, sen deyince baktım
![]()
Cidden yogggYoğğ galiba![]()
Hayir yaptirsinda bizeneHayır, bi insan neden Allah’ın verdiğinin iç-dış dudaklarını kestirip böyle çirkin bi şey yaptırır ki? Cidden merak ettim bak![]()
Yeni kategori ramazanHadi yeni kategoriyi konuşalım zaten hafızalardan uzun süre silinmez o görüntü![]()
Hayır ben orasında değilimde kendisi çok değişik bir cisimdi tövbe yarabbimHayır, bi insan neden Allah’ın verdiğinin iç-dış dudaklarını kestirip böyle çirkin bi şey yaptırır ki? Cidden merak ettim bak![]()
Cidden yoggg![]()
Sen yaptinmi nevosYeni kategori ramazan![]()
Yani ramazanda ne tarifi bu defa sahur falan mı, tatlılar mı, çorbalar mı meselaYeni kategori ramazan![]()
Valla kusucam. Ben kendimi dışarı atıyorum gençler. Kafam dağılsonHayır ben orasında değilimde kendisi çok değişik bir cisimdi tövbe yarabbim![]()
Benimde bogazimda şuandaValla kusucam. Ben kendimi dışarı atıyorum gençler. Kafam dağılson![]()
Git git hava alValla kusucam. Ben kendimi dışarı atıyorum gençler. Kafam dağılson![]()