Kebaplar Patlıcan Yemekleri ve Patlıcan Kebapları

En başarılı bulduğum tarif ;

• Ankete Katılan
    88
Ben de o yöntemi kullanıyorum.Kitliktan cikmiş gibi yiyormusuz.:KK1:

ilk 3 4 gün öle oluyoda snra bünye alışıyo galiba cnm cannda istemiyo zaten sabahtan su içmeyede başlıyosunya oda karnını tok tutuyo yiyemiyosun bn çok çikolata tüketrdim 20 gündr dolapta çikolata var hiç bakmıyorum görünce hatta midemi bulandırıyor :)
ama önceden olsa şimdiyi kaçıncıyı yerdim :) :) :)

Of ne sen sor ne ben söyleyeyim:KK19:
Canım hamur işi,tatlı,makarna,kızartma ,pirinç,mısır yemiyorum:KK9:
Kahvaltıda bile ekmek yemiyorum:KK19:Ama takıldı:KK14:Akşam 8 den sonra birşey yemiyorum:KK9:Çok geç yatıyorum:KK1:

kızartma tatlı hamur işi pirinç şeker tuz bnde kullanmıyorum cnm
ama bol su içmen lazım işde günde 3 litre :)

yeni kategori gelsin ama:KK43::KK43::KK43::KK43: sınava az kaldı mıtfağaa girmeliyim:KK43::KK43::KK43:

ilk 3 4 gün öle oluyoda snra bünye alışıyo galiba cnm cannda istemiyo zaten sabahtan su içmeyede başlıyosunya oda karnını tok tutuyo yiyemiyosun bn çok çikolata tüketrdim 20 gündr dolapta çikolata var hiç bakmıyorum görünce hatta midemi bulandırıyor :)
ama önceden olsa şimdiyi kaçıncıyı yerdim :) :) :)

Benim canim her daim tatli ister ama tutuyorum çoğu zaman:)))Ama bu aksam bir dilim yaspasta ve bir dilim kek yedim.Ben pasta almistim evdekiler de kek yapmis.Yemesem biri kuserdi.:KK1:Ama simdi iç sesim hic durmuyor.Hadi kalk spora gec kaldin diyor.Yapmayinca rahatsız oluyorum.

Onun için size iyi geceler diliyorum kizlar.Spor vaktim geldi.:KK3:

Benim canim her daim tatli ister ama tutuyorum çoğu zaman:)))Ama bu aksam bir dilim yaspasta ve bir dilim kek yedim.Ben pasta almistim evdekiler de kek yapmis.Yemesem biri kuserdi.:KK1:Ama simdi iç sesim hic durmuyor.Hadi kalk spora gec kaldin diyor.Yapmayinca rahatsız oluyorum.

İyi geceler canım:KK16:Eki Görüntüle 1140467
sürpriz mi :KK53::KK53::KK53: ay ne ki:KK53::KK53: zor olmasın:KK43:
Yok kolay bir kategori:KK52:

baya spor yapman lazım cnm baya kalori almışsn bu akşam :)

iyi geceler cnm kolay gelsin :)

X