- 22 Temmuz 2017
- 44.532
- 132.080
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NapcanOylama bu gece yarısı başlıyor değil mi?
Yeni konuyu merak ettim. Bu oylama başlayıp bitse de kurtulsakNapcan
Birde videolarını görsen cadının, telefonumu ısıracaktımE Elif_Eylul ben bu eylülü yerim. Niye bu kadar tatlı? sen yazdıkça profil fotonu büyütüp ısırasım geliyor
Tatli yerken yapmisimE Elif_Eylul ben bu eylülü yerim. Niye bu kadar tatlı? sen yazdıkça profil fotonu büyütüp ısırasım geliyor
Bitsin zaten elfatiha okucam biterseYeni konuyu merak ettim. Bu oylama başlayıp bitse de kurtulsak
Ne tatlısıTatli yerken yapmisim
çok belli bitterli yerken mi yaptın acaba? Kara kaç kara göz olmuşTatli yerken yapmisim
Bitter hastasiyim ayşoçok belli bitterli yerken mi yaptın acaba? Kara kaç kara göz olmuş
Ama nereden bilecek ki, 1. Olan Çarşamba belli olmayacak mı,Rica ediyorum bu hafta 1. Olan bir sonraki haftalara katılmasın oyları toplayıp diğerlerinin sıralamasını riske atmasın
Ayyy onda calisiyodum boyna tatli ismarlamislardiNe tatlısı
Bizde yerken deneyelim
Tamam 1.ci olursam katilmicam sözRica ediyorum bu hafta 1. Olan bir sonraki haftalara katılmasın oyları toplayıp diğerlerinin sıralamasını riske atmasın
İşimiz çok zorTamam 1.ci olursam katilmicam söz
Napak yaso çekilekmiİşimiz çok zor
O kadar emek verdik, çekilmek ayıp olur. Hakkımızla yenilelimNapak yaso çekilekmi
Merak etme sonunculugu kimseye vermemO kadar emek verdik, çekilmek ayıp olur. Hakkımızla yenilelim
Özelden instagram videosu atsana Ayşe’yeBuraya video yuklemeyi bilmiyorum gör diye atardim ayso sana eylulu alsem