İnşallah olur yasminSağolasın canım, yemekten ziyade tüp bebek kapım açılıyor tekrar
İnşallah canım, inşallahAllah tez zamanda yüzünü güldürsün, güzel haberlerini alalım inş yasican❤ allah büyük Bu yıl gitmeden bi sürpriz alırız bellli olmaz hiç ❤
İnşallah canımİnşallah olur yasminallah sana da nasip etsin yaramaz, huysuz bi tane
Evet bozcaada şahane bir yer bayıldım yasiBozcaada falan güzel
Ama aksi de olabilir.Bu ne böyle her şeyi biliyor,her şeye maydanoz deyip bana sövmesinAllahım gitti damatgelini anası kadir gecesi doğurdu bence nevoş
İyileştim kanka arada öksürük oluyor o henüz geçmediKankirellam iyileştin dimi
Küçük kas gelişimi önemliAma aksi de olabilir.Bu ne böyle her şeyi biliyor,her şeye maydanoz deyip bana sövmesin
Amacım eğitim aslındaGöz,el koordinasyonu
Sen iyi yetiştiriyon nevoşAma aksi de olabilir.Bu ne böyle her şeyi biliyor,her şeye maydanoz deyip bana sövmesin
Amacım eğitim aslındaGöz,el koordinasyonu
Şehir olarak güzel. Türkiye’nin en güzel yerlerinden.Neresi güzel hemso göstersenegöremiyorum
Aa gözünüz aydın sevindim hastane işi bitmişİyileştim kanka arada öksürük oluyor o henüz geçmediannanemi de çıkarttık bugün hastaneden şükür Şimdi taşınma telaşı var kanka hiç yardıma gelmiyosun kanka dedim bağrıma bastım o kadar
Beni gelip bulur canısıKüçük kas gelişimi önemli
O da onun ayıbı vay tirbiyisiz
Şartlar eşit,kız erkek ayrımı olmaz:)Sen iyi yetiştiriyon nevoşbütün erkek annelerinin böyle yetiştirmesi lazım
Kutunun bir ucundan sen tutarsın diğerinden oAa gözünüz aydın sevindim hastane işi bitmişnereye tasiniyon tam corona varken sosyal mesafeli taşınma varsa olur
Karşı binaya taşınıyorum kanka gel mesafeyi koruruzAa gözünüz aydın sevindim hastane işi bitmişnereye tasiniyon tam corona varken sosyal mesafeli taşınma varsa olur
Heee ,yani güzel hemso bende seviyorum, genelde her yerini gezdimŞehir olarak güzel. Türkiye’nin en güzel yerlerinden.
Taşımayı taşımacılar yapar abla sosyal yerleştirsin yeterKutunun bir ucundan sen tutarsın diğerinden oMesafeli olur
Bencede öyleŞartlar eşit,kız erkek ayrımı olmaz:)
Biz genelde gözünü çıkarırız huyumuzBeni gelip bulur canısı
Yerleştirme kolay önemli olan temizlikTaşımayı taşımacılar yapar abla sosyal yerleştirsin yeter