Akil küpü yaaKutunun bir ucundan sen tutarsın diğerinden oMesafeli olur
Kendileri mutlu olsun canım ben bir şey istemiyorum:)Biz genelde gözünü çıkarırız huyumuz
Allah korusun aman nevoş, allah sana melek gibi bir gelin nasip etsin inş, elini sıcak sudan soğuk suya sokmasin❤
Bazı şehirler deniz kenarındadır. Bazılarının ortasından nehir geçer. Bazılarında göl vardır, oraya gidersin arada, kafa dinlersin. Antep’te SU YOK.Heee ,yani güzel hemso bende seviyorum, genelde her yerini gezdimözellikle bazı kesimlerdeki denizi
Hepsine el atsın işte ne biçim kanka buYerleştirme kolay önemli olan temizlik
Sen bi odayı yerleştir ben bi odayı salonda buluşalımKarşı binaya taşınıyorum kanka gel mesafeyi koruruz
Ama güzel şehir ya:)Gezilecek yerleri var:)Bazı şehirler deniz kenarındadır. Bazılarının ortasından nehir geçer. Bazılarında göl vardır, oraya gidersin arada, kafa dinlersin. Antep’te SU YOK.
Sosyal'im yapar:)Hepsine el atsın işte ne biçim kanka bu
He kanka odaları ayrı ayrı yerleştiririz baktık kimseye bi şey olmuyor salonda buluşuruz artık korona morona yokturSen bi odayı yerleştir ben bi odayı salonda buluşalım
Inş nevoşum, allah herkesi yuvasında mutlu huzurlu etsinKendileri mutlu olsun canım ben bir şey istemiyorum:)
Ya o değil karşı binaya taşınmaya taşımacılar 2500 lira istiyorSosyal'im yapar:)
Amin inşaallahInş nevoşum, allah herkesi yuvasında mutlu huzurlu etsin❤
He anladım ben seni hemsoBazı şehirler deniz kenarındadır. Bazılarının ortasından nehir geçer. Bazılarında göl vardır, oraya gidersin arada, kafa dinlersin. Antep’te SU YOK.
Ne kadar düşünceli bi insanHepsine el atsın işte ne biçim kanka bu
İşte asansör geliyorsa mutlaka oluyor.Yani mesafe önemli değil gelecek indirip tekrar yukarı çıkaracak:)Ya o değil karşı binaya taşınmaya taşımacılar 2500 lira istiyor
Boş durmak yok kanka iş zamanıNe kadar düşünceli bi insan
Yok artıkYa o değil karşı binaya taşınmaya taşımacılar 2500 lira istiyor
Insan gibi insansın nevoşumAmin inşaallahBen görevimi yapayım gerisi onlara kalmış:)
Gezilecek neresi var Nevoş? Hatta o kadar yok ki dışarıdan biri geldiğinde gezmeye hayvanat bahçesine götürüyorlar.Ama güzel şehir ya:)Gezilecek yerleri var:)
Halfeti uzak değil arada oraya kaçın:)
Bizim eşya falan da çok yok abla yani ne doğru düzgün eşya var ne de yolİşte asansör geliyorsa mutlaka oluyor.Yani mesafe önemli değil gelecek indirip tekrar yukarı çıkaracak:)
Biz yazın tüm küçük eşyaları indirdik hatta yataklar ve gardrobu indirdik:)Kutu falan olmadı hepsini biz indirdik:)
Sadece koltuklar,vitrin,masa ve beyaz eşyalar için birileri geldi:)650 falan verdik:)