Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Heee ,yani güzel hemso bende seviyorum, genelde her yerini gezdim özellikle bazı kesimlerdeki denizi
Bazı şehirler deniz kenarındadır. Bazılarının ortasından nehir geçer. Bazılarında göl vardır, oraya gidersin arada, kafa dinlersin. Antep’te SU YOK.

Ya o değil karşı binaya taşınmaya taşımacılar 2500 lira istiyor
İşte asansör geliyorsa mutlaka oluyor.Yani mesafe önemli değil gelecek indirip tekrar yukarı çıkaracak:)
Biz yazın tüm küçük eşyaları indirdik hatta yataklar ve gardrobu indirdik:)Kutu falan olmadı hepsini biz indirdik:)
Sadece koltuklar,vitrin,masa ve beyaz eşyalar için birileri geldi:)650 falan verdik:)

Ama güzel şehir ya:)Gezilecek yerleri var:)
Halfeti uzak değil arada oraya kaçın:)
Gezilecek neresi var Nevoş? Hatta o kadar yok ki dışarıdan biri geldiğinde gezmeye hayvanat bahçesine götürüyorlar. Halfeti de çok yakın değil aslında. 2,5 saat. Bir de hep kalabalık orası. Antep’te bir dönem yaşamış tayinciler çok sever orayı. İçindekiler olmasa katlanamam ben. İnsanları çok iyi. Mesela ben eltimi özledim. İnsan eltisini özler mi hiç ahsjjasj

Bizim eşya falan da çok yok abla yani ne doğru düzgün eşya var ne de yol ama kafayı yemişler yani o kadar da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…