Ama yapılacakYaparım çünkü kolay.Ama yuvalama yapamam mesela. Çünkü zor. Aaa ama bi dk zaten yuvalama çorba değil ki. Di mi @Minnosmeliss
O zorlanır o çorbada benceMinik bence
NazoO zorlanır o çorbada bence
Yuvalamaya çorba denmesine kızıyor eşimin tarafı. Ben sadece onlara özgü bir tuhaflık olduğunu düşünürdüm ama Antep’in geneli öyleymiş.Ama yapılacakBen onunla 1.olmuştum
Onlar düğünlerde,bayramlarda,özel günlerde ana yemek olarak yiyorlar.Degil miama çorba aynı
Ama çok güzel bir lezzetYuvalamaya çorba denmesine kızıyor eşimin tarafı. Ben sadece onlara özgü bir tuhaflık olduğunu düşünürdüm ama Antep’in geneli öyleymiş.Ben Antep’te pek özellikle kebap yemeğe gitmem. Yuvalama yemeğe giderim.
Way be olamadık bi antep gelini kahretsinOnlar düğünlerde,bayramlarda,özel günlerde ana yemek olarak yiyorlar.
Senin yapamadığın yemek mi var nevoş yok artık, dünyada duyulmamış bişiyAma çok güzel bir lezzet
Ben güzel yaparım
Yuvalamanın adı bile yeter birinciliğe. Hele de marifetli ellerden çıkacaksa.Bende birinci olcam
Ben gelin alacağımWay be olamadık bi antep gelini kahretsin
Vardır benceSenin yapamadığın yemek mi var nevoş yok artık, dünyada duyulmamış bişiy
Sen evli misin hemşom?Way be olamadık bi antep gelini kahretsin
Ağzım sulandıYuvalamanın adı bile yeter birinciliğe. Hele de marifetli ellerden çıkacaksa.
Sen bamyayı bile güzel yaparsın NevoşAma çok güzel bir lezzet
Ben güzel yaparım
Kime?Ben gelin alacağım