Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Heee ,yani güzel hemso bende seviyorum, genelde her yerini gezdim 🤗özellikle bazı kesimlerdeki denizi 🤩😍
Bazı şehirler deniz kenarındadır. Bazılarının ortasından nehir geçer. Bazılarında göl vardır, oraya gidersin arada, kafa dinlersin. Antep’te SU YOK.

Ya o değil karşı binaya taşınmaya taşımacılar 2500 lira istiyor🤣🤣
İşte asansör geliyorsa mutlaka oluyor.Yani mesafe önemli değil gelecek indirip tekrar yukarı çıkaracak:)
Biz yazın tüm küçük eşyaları indirdik hatta yataklar ve gardrobu indirdik:)Kutu falan olmadı hepsini biz indirdik:)
Sadece koltuklar,vitrin,masa ve beyaz eşyalar için birileri geldi:)650 falan verdik:)

Ama güzel şehir ya:)Gezilecek yerleri var:)
Halfeti uzak değil arada oraya kaçın:)
Gezilecek neresi var Nevoş? Hatta o kadar yok ki dışarıdan biri geldiğinde gezmeye hayvanat bahçesine götürüyorlar. 😂 Halfeti de çok yakın değil aslında. 2,5 saat. Bir de hep kalabalık orası. Antep’te bir dönem yaşamış tayinciler çok sever orayı. İçindekiler olmasa katlanamam ben. 🙄 İnsanları çok iyi. Mesela ben eltimi özledim. İnsan eltisini özler mi hiç ahsjjasj 🤷🏻‍♀️

İşte asansör geliyorsa mutlaka oluyor.Yani mesafe önemli değil gelecek indirip tekrar yukarı çıkaracak:)
Biz yazın tüm küçük eşyaları indirdik hatta yataklar ve gardrobu indirdik:)Kutu falan olmadı hepsini biz indirdik:)
Sadece koltuklar,vitrin,masa ve beyaz eşyalar için birileri geldi:)650 falan verdik:)
Bizim eşya falan da çok yok abla yani ne doğru düzgün eşya var ne de yol🤷 ama kafayı yemişler yani o kadar da olmaz🤭

X