Gelsen çok seversin. Kısıtlı zamanda sevilen bir şehir.Inş giderim bir gün❤
Geçen sene festival yapılması nevoşGastronomi festivaline gitmek lazım canım yani o dönem gidilmeli:)
Ben orayı çok sıkışık buldum ya sadece bina:)Ama Antep halkı çok seviyor:)Bir de biz İbrahimli’deyiz. En nezih semti. Arkadaş çevrem de var. Onlar da aynı fikirde. Biz zaten birbirimize yetiyoruz sık sık görüşerek. Diyorum ya şehri değil ama içindekileri seviyorum.
Amaç belli hemsoGelsen çok seversin. Kısıtlı zamanda sevilen bir şehir.
Aynen canım olmaz:)Geçen sene festival yapılması nevoşbu yıl da olmaz bence dimi
Kemalpaşa'daki arkadaşımın bahçelerinden kiraz getirtirim sana özel gelinceKirazina kurban
Can.damarimdan vurdun beni kankirellamKemalpaşa'daki arkadaşımın bahçelerinden kiraz getirtirim sana özel gelince
Bursa da o konuda Antep’ten iyiydi. En basitinden bir haftada Bursa’da Devlet Tiyatroları on oyun sergiliyorsa Antep’te iki haftada birdi çoğu zaman. Onda da bilet bulamadığımız zamanlar olurdu. Eşim aralara sandalye attırırdı ahsjajjaaj. Dediğin gibi geldiğim yerlerle de alakalı. Küçük şehirden sonra imkanları çok gibi geliyor ama değil. Yine de çok şükür.İşte İstanbul sonrası sana öyle geliyor canım:)Ben şuan çok küçük bir şehirdeyim ve bu senin dediğin şeyleri hiçbiri burada yok:)
Ondan öncede Elazığ'daydım zaten:)
Birde çocuklardan kaynaklı etkinlikler falan çok oluyordu ondan ben farklı bakıyor olabilirim:)Ben çok sosyaldim orada:)
Ama bence Antep gezme açısından dolu dolu bir şehir tabi İstanbul ile asla kıyaslanmaz:)Ama benim yaşadığım şehirle kıyaslarsan cennettesin
Evet devlet tiyatrosu çok sık olmuyordu.Üniversitenin içinde vardı biz ona gidiyorduk:)Bursa da o konuda Antep’ten iyiydi. En basitinden bir haftada Bursa’da Devlet Tiyatroları on oyun sergiliyorsa Antep’te iki haftada birdi çoğu zaman. Onda da bilet bulamadığımız zamanlar olurdu. Eşim aralara sandalye attırırdı ahsjajjaaj. Dediğin gibi geldiğim yerlerle de alakalı. Küçük şehirden sonra imkanları çok gibi geliyor ama değil. Yine de çok şükür.
Bizim taraf öyle değil. Az katlı binalar ve önleri açık. Ama o semtin geneli öyle evet. Abartılıyor orası. Bursa’da olsa millet rağbet etmez oraya. Eşim de çok kızıyor. Hiçbir özelliği, manzarası vs. yok. Bizim karşı binadaki daireler 2 milyon lira.Ben orayı çok sıkışık buldum ya sadece bina:)Ama Antep halkı çok seviyor:)
Sen ne diyon senCan.damarimdan vurdun beni kankirellam❤
Biz de hiçbir oyunu kaçırmazdık. Ben bazen pusuya yatardım önlerden bilet almak için.Evet devlet tiyatrosu çok sık olmuyordu.Üniversitenin içinde vardı biz ona gidiyorduk:)
Aynen canım ben onu hiç anlayamadım:)Bizim taraf öyle değil. Az katlı binalar ve önleri açık. Ama o semtin geneli öyle evet. Abartılıyor orası. Bursa’da olsa millet rağbet etmez oraya. Eşim de çok kızıyor. Hiçbir özelliği, manzarası vs. yok. Bizim karşı binadaki daireler 2 milyon lira.
Aynen canım sinema,tiyatro bizim için hayal oldu.En sonra Şubat'ta gitmiştik:)Biz de hiçbir oyunu kaçırmazdık. Ben bazen pusuya yatardım önlerden bilet almak için.Pandemiyle o da yalan oldu.
Orada oturmak bir statü göstergesi onlara göre. Ben de hayretle izliyorum. Benim görev yaptığım okul Antep’in en iyi lisesi. Yerim çok rahat. Evim de okula yakın olsun diye oradan tuttuk evi ama biz de alıştık oralara. Eşim söylene söylene ev tuttu, şimdi kendi bırakmak istemiyor o semti. Bizim oralarda Suriyeli de yok pek. Biraz da ben söylenmeyeyim, rahat şartlarda yaşayayım da başının etini yemeyeyim, onun memleketinden memnun kalayım diye orada yaşamak istiyor muhtemelen. Bazen ona da üzülüyorum. Günah yaa.Aynen canım ben onu hiç anlayamadım:)
Benim bir arkadaş sadece adı var diye satıp oradan 1.5 milyona ev aldı:)
Yani yeşil alana bakan ferah evini satıp gitti:)
Canım evler çok pahalandı zaten :)Suriyeliler geldikten sonra aşırı arttı:)
O zamanlar anne değildim benim de artık oraları öğrenmem lazımAynen canım sinema,tiyatro bizim için hayal oldu.En sonra Şubat'ta gitmiştik:)
Bizim eve yakın bir yer vardı.Çocuk oyunu çıkarıyorlardı ve drama,zeka oyunu eğitimi falan veriliyordu.
Birde oraya gidiyorduk adını unuttum şimdi:)
Ya ben hiç kaçırmazdım öyle şeyleri 1.5 yıldır eve yapıştım:)
Aynen öyle ya bir nevi statü:)O sebeple pahalı yoksa bir farkı yok:)Orada oturmak bir statü göstergesi onlara göre. Ben de hayretle izliyorum. Benim görev yaptığım okul Antep’in en iyi lisesi. Yerim çok rahat. Evim de okula yakın olsun diye oradan tuttuk evi ama biz de alıştık oralara. Eşim söylene söylene ev tuttu, şimdi kendi bırakmak istemiyor o semti. Bizim oralarda Suriyeli de yok pek. Biraz da ben söylenmeyeyim, rahat şartlarda yaşayayım da başının etini yemeyeyim, onun memleketinden memnun kalayım diye orada yaşamak istiyor muhtemelen. Bazen ona da üzülüyorum. Günah yaa.
Kaç yaşında çocuk unuttumO zamanlar anne değildim benim de artık oraları öğrenmem lazım