Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Bursa da o konuda Antep’ten iyiydi. En basitinden bir haftada Bursa’da Devlet Tiyatroları on oyun sergiliyorsa Antep’te iki haftada birdi çoğu zaman. Onda da bilet bulamadığımız zamanlar olurdu. Eşim aralara sandalye attırırdı ahsjajjaaj. Dediğin gibi geldiğim yerlerle de alakalı. Küçük şehirden sonra imkanları çok gibi geliyor ama değil. Yine de çok şükür.

Evet devlet tiyatrosu çok sık olmuyordu.Üniversitenin içinde vardı biz ona gidiyorduk:)

Ben orayı çok sıkışık buldum ya sadece bina:)Ama Antep halkı çok seviyor:)
Bizim taraf öyle değil. Az katlı binalar ve önleri açık. Ama o semtin geneli öyle evet. Abartılıyor orası. Bursa’da olsa millet rağbet etmez oraya. Eşim de çok kızıyor. Hiçbir özelliği, manzarası vs. yok. Bizim karşı binadaki daireler 2 milyon lira.

Aynen canım ben onu hiç anlayamadım:)
Benim bir arkadaş sadece adı var diye satıp oradan 1.5 milyona ev aldı:)
Yani yeşil alana bakan ferah evini satıp gitti:)
Canım evler çok pahalandı zaten :)Suriyeliler geldikten sonra aşırı arttı:)

Biz de hiçbir oyunu kaçırmazdık. Ben bazen pusuya yatardım önlerden bilet almak için. Pandemiyle o da yalan oldu.
Aynen canım sinema,tiyatro bizim için hayal oldu.En sonra Şubat'ta gitmiştik:)
Bizim eve yakın bir yer vardı.Çocuk oyunu çıkarıyorlardı ve drama,zeka oyunu eğitimi falan veriliyordu.
Birde oraya gidiyorduk adını unuttum şimdi:)
Ya ben hiç kaçırmazdım öyle şeyleri 1.5 yıldır eve yapıştım:)

Orada oturmak bir statü göstergesi onlara göre. Ben de hayretle izliyorum. Benim görev yaptığım okul Antep’in en iyi lisesi. Yerim çok rahat. Evim de okula yakın olsun diye oradan tuttuk evi ama biz de alıştık oralara. Eşim söylene söylene ev tuttu, şimdi kendi bırakmak istemiyor o semti. Bizim oralarda Suriyeli de yok pek. Biraz da ben söylenmeyeyim, rahat şartlarda yaşayayım da başının etini yemeyeyim, onun memleketinden memnun kalayım diye orada yaşamak istiyor muhtemelen. Bazen ona da üzülüyorum. Günah yaa.

O zamanlar anne değildim benim de artık oraları öğrenmem lazım

Aynen öyle ya bir nevi statü:)O sebeple pahalı yoksa bir farkı yok:)
Memnunsan sıkıntı yok canım:)
İnsan mutlu olduğu yerde yaşamalı:)
Biz şehri bilmiyorduk.Arkadaşlar o tarafta oturuyordu.Bize de ev buldular ,sonrada memnun olduk çıkmadık:)
Şehrin bilince farklı oluyor:)

O zamanlar anne değildim benim de artık oraları öğrenmem lazım
Kaç yaşında çocuk unuttum ama okul dönemi başlasın cidden farklı oluyor:)
Ben Gazimuhtar'da kursa gittim:)Dönüşte tranvaya bindim.İbrahimli tranvayına binmişimOraya yaklaşınca farketmiştim
Ben güzel günler geçirdim o şehirde yeri başka bende bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…