- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.730
Gelip gidenler hep öyle diyor. Kalıcı olanlardan dinle sen bir de.Kaç yaşında çocuk unuttumama okul dönemi başlasın cidden farklı oluyor:)
Ben Gazimuhtar'da kursa gittim:)Dönüşte tranvaya bindim.İbrahimli tranvayına binmişimOraya yaklaşınca farketmiştim
Ben güzel günler geçirdim o şehirde yeri başka bende bilmiyorum:)
10 yıl yaşadım canım ben orada:)Hatta 10 yıl 3 ay diyelim yani az değil:)Gelip gidenler hep öyle diyor. Kalıcı olanlardan dinle sen bir de.Çocuk 20 aylık daha. Biz de eşimle kursta tanışmıştık. Kurs kalp ben ahsjahjsja.
Senin sevme sebebin Malatya’ya göre daha büyük ve imkanlı bir şehir olması zaten. 30 yıl da yaşasan olurmuş. Keşke yaşasaydın. Belki KK buluşması yapardık. Yapmasak bile Karataş’ta bulurdum ben seni.10 yıl yaşadım canım ben orada:)Hatta 10 yıl 3 ay diyelim yani az değil:)
Çocuk daha çok küçükmüş :)
Buraya geç geldin:)Senin sevme sebebin Malatya’ya göre daha büyük ve imkanlı bir şehir olması zaten. 30 yıl da yaşasan olurmuş. Keşke yaşasaydın. Belki KK buluşması yapardık. Yapmasak bile Karataş’ta bulurdum ben seni.
Evet kesinlikle öylesin. Çok güzel bir şey.Buraya geç geldin:)
Erken gelseydin ben oradayken bende seni bulurdum:)
Ya onun dışında ben buralıyım ama 17 yıldan fazla dışarıdaydım.Tatillerde ne kadar tanıyabilirsin.Benim babamda memurdu çocukluğumda burada geçmedi.
Geldim babam vefat etti,sonra deprem,virüs derken ben sosyalleşemedim:)
Yani hareketli bir durumdan eve kapandım:)
Belkide ondan öyle geliyor.Buranın tadını çıkarmam lazım:)
Birde ben polyannayımdır:)
Bence her şey normale dönerse fazlasıyla alacağız:)Artık markete gitmek bile bizim için lüks:)Düşünsene sinemaya gidiyoruz.Oradan çıkıp yemek yiyoruz ,bir şeyler içiyoruz vayyy beEvet kesinlikle öylesin. Çok güzel bir şey.Salgın geçsin de hayatın tadını almaya devam ederiz inşallah. Alırız herhalde.
Sen nasıl bakarsan yuvalama yemektirYaparım çünkü kolay.Ama yuvalama yapamam mesela. Çünkü zor. Aaa ama bi dk zaten yuvalama çorba değil ki. Di mi Minnosprenses
Biz ona ana yemek olarak bakarızBence çorba hemso
Sen tam antepli olmuşsun aslında ben neden yuvalama almadıysam ben tabi yuvalamayı çorba olarak bakmadımAma çok güzel bir lezzet
Ben güzel yaparım
Tamam canımAklımda 3 Mayıs kalmışhaber et bize
CanimmmmCiceeem
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar