Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Gelip gidenler hep öyle diyor. Kalıcı olanlardan dinle sen bir de. Çocuk 20 aylık daha. Biz de eşimle kursta tanışmıştık. Kurs kalp ben ahsjahjsja.

10 yıl yaşadım canım ben orada:)Hatta 10 yıl 3 ay diyelim yani az değil:)
Çocuk daha çok küçükmüş :)
Senin sevme sebebin Malatya’ya göre daha büyük ve imkanlı bir şehir olması zaten. 30 yıl da yaşasan olurmuş. Keşke yaşasaydın. Belki KK buluşması yapardık. Yapmasak bile Karataş’ta bulurdum ben seni.

Buraya geç geldin:)
Erken gelseydin ben oradayken bende seni bulurdum:)
Ya onun dışında ben buralıyım ama 17 yıldan fazla dışarıdaydım.Tatillerde ne kadar tanıyabilirsin.Benim babamda memurdu çocukluğumda burada geçmedi.
Geldim babam vefat etti,sonra deprem,virüs derken ben sosyalleşemedim:)
Yani hareketli bir durumdan eve kapandım:)
Belkide ondan öyle geliyor.Buranın tadını çıkarmam lazım:)
Birde ben polyannayımdır:)

Evet kesinlikle öylesin. Çok güzel bir şey. Salgın geçsin de hayatın tadını almaya devam ederiz inşallah. Alırız herhalde.

Evet kesinlikle öylesin. Çok güzel bir şey. Salgın geçsin de hayatın tadını almaya devam ederiz inşallah. Alırız herhalde.
Bence her şey normale dönerse fazlasıyla alacağız:)Artık markete gitmek bile bizim için lüks:)Düşünsene sinemaya gidiyoruz.Oradan çıkıp yemek yiyoruz ,bir şeyler içiyoruz vayyy be

Ama çok güzel bir lezzet
Ben güzel yaparım
Sen tam antepli olmuşsun aslında ben neden yuvalama almadıysam ben tabi yuvalamayı çorba olarak bakmadım şiveydizde çorba değildir aslında ama yani zaten antebin sulu yemek kültürğ ağır basar biz onlara çorba değil ana yemek gözüyle bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…