Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz '' Pınar Labne ile İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    783
  • Anket Kapalı .
Kaç yaşında çocuk unuttum:KK45: ama okul dönemi başlasın cidden farklı oluyor:)
Ben Gazimuhtar'da kursa gittim:)Dönüşte tranvaya bindim.İbrahimli tranvayına binmişim:KK70:Oraya yaklaşınca farketmiştim:KK70:
Ben güzel günler geçirdim o şehirde yeri başka bende bilmiyorum:)
Gelip gidenler hep öyle diyor. Kalıcı olanlardan dinle sen bir de. 😁 Çocuk 20 aylık daha. Biz de eşimle kursta tanışmıştık. Kurs kalp ben ahsjahjsja.

10 yıl yaşadım canım ben orada:)Hatta 10 yıl 3 ay diyelim yani az değil:)
Çocuk daha çok küçükmüş :)
Senin sevme sebebin Malatya’ya göre daha büyük ve imkanlı bir şehir olması zaten. 30 yıl da yaşasan olurmuş. Keşke yaşasaydın. Belki KK buluşması yapardık. Yapmasak bile Karataş’ta bulurdum ben seni. 😢

Senin sevme sebebin Malatya’ya göre daha büyük ve imkanlı bir şehir olması zaten. 30 yıl da yaşasan olurmuş. Keşke yaşasaydın. Belki KK buluşması yapardık. Yapmasak bile Karataş’ta bulurdum ben seni. 😢
Buraya geç geldin:)
Erken gelseydin ben oradayken bende seni bulurdum:)
Ya onun dışında ben buralıyım ama 17 yıldan fazla dışarıdaydım.Tatillerde ne kadar tanıyabilirsin.Benim babamda memurdu çocukluğumda burada geçmedi.
Geldim babam vefat etti,sonra deprem,virüs derken ben sosyalleşemedim:)
Yani hareketli bir durumdan eve kapandım:)
Belkide ondan öyle geliyor.Buranın tadını çıkarmam lazım:)
Birde ben polyannayımdır:)

Buraya geç geldin:)
Erken gelseydin ben oradayken bende seni bulurdum:)
Ya onun dışında ben buralıyım ama 17 yıldan fazla dışarıdaydım.Tatillerde ne kadar tanıyabilirsin.Benim babamda memurdu çocukluğumda burada geçmedi.
Geldim babam vefat etti,sonra deprem,virüs derken ben sosyalleşemedim:)
Yani hareketli bir durumdan eve kapandım:)
Belkide ondan öyle geliyor.Buranın tadını çıkarmam lazım:)
Birde ben polyannayımdır:)
Evet kesinlikle öylesin. Çok güzel bir şey. 😍 Salgın geçsin de hayatın tadını almaya devam ederiz inşallah. Alırız herhalde. 🙄

Evet kesinlikle öylesin. Çok güzel bir şey. 😍 Salgın geçsin de hayatın tadını almaya devam ederiz inşallah. Alırız herhalde. 🙄
Bence her şey normale dönerse fazlasıyla alacağız:)Artık markete gitmek bile bizim için lüks:)Düşünsene sinemaya gidiyoruz.Oradan çıkıp yemek yiyoruz ,bir şeyler içiyoruz vayyy be:KK70:

Ama çok güzel bir lezzet😍
Ben güzel yaparım🤭
Sen tam antepli olmuşsun aslında ben neden yuvalama almadıysam ben tabi yuvalamayı çorba olarak bakmadım 🤣🤣🤣 şiveydizde çorba değildir aslında ama 🤣🤣🤣 yani zaten antebin sulu yemek kültürğ ağır basar biz onlara çorba değil ana yemek gözüyle bakarız 🤗🤗

X