- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Afiyet olsun askom,geliyoreHadi olacak inşallah .
Ne yapayım çay yaptım gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun askom,geliyoreHadi olacak inşallah .
Ne yapayım çay yaptım gel
Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu?Bende bilmiyordum ki
BekliyoreAfiyet olsun askom,geliyore
İyiyim Kukrimim mutfakta bayağı neşem yerine geliyor. Eksik olmayın sen ve diğer arkadaşlar da hal hatır sorunca ayaklarım yerden kesiliyor. canım sen nasılsın? İnşallah güzellikler peşini hiç bırakmaz. sagligina duaciyim.Elhan ablam.nasilsin
Teşekkür ediyorumDedim ne varmis bu kurabiyelerde ellinciye bildirim geliyor
Baktim nevrestem yapmamis gozlerim onun tarifini ararkene
Bir de ne gorem hanimablamla cantanem yapmis
oylar size gencler cok havali tarifleriniz ellerinize saglik
Rejimdeyim yemis kadar oldum
Gözünüz aydın canımBilmem kaçıncı testimiz de negatif çıktı
Geçmiş olsun canım şu sıralar ben de müdavimiyim dişçinin. Köprüler yıkılmış tekrar kurmaya kurtarmaya çalışıyoruz. Allah şifamizi versin.Benim diş de değil dişler yirmiligin yanındaki de çürümüş yirmilik zaten sıkıntılı çekim yanindakinin yanında da kök kalmış üç tane olacak narkozlu yapacağız herhalde yani gidersem
Altın içecek dedikleri şey mi bu?İnşallah zehirlenmem
Eki Görüntüle 2812502
Aayy çok teşekkür ederim canımsın ,seninde neşen de sağlığında daim olsun inşallah .İyiyim Kukrimim mutfakta bayağı neşem yerine geliyor. Eksik olmayın sen ve diğer arkadaşlar da hal hatır sorunca ayaklarım yerden kesiliyor. canım sen nasılsın? İnşallah güzellikler peşini hiç bırakmaz. sagligina duaciyim.
Amin amin inşallah çok zor geliyor bu dış işleriGeçmiş olsun canım şu sıralar ben de müdavimiyim dişçinin. Köprüler yıkılmış tekrar kurmaya kurtarmaya çalışıyoruz. Allah şifamizi versin.
Abla altını bilmiyorum da zencefil, tarçın, süt, bal, zerdeçalAltın içecek dedikleri şey mi bu?
Şimdiden afiyet olsun.Benimki henüz demlenme aşamasında
Tamam canım bu o altin içecek diyorlar. Şifa olsun.Abla altını bilmiyorum da zencefil, tarçın, süt, bal, zerdeçal
inşallah Ablacım, sağ ol geçenlerde nette gördüm zerdeçal süt iyi geliyor öksürüğe filan diye. Dedim zencefil, tarçın da benden olsunTamam canım bu o altin içecek diyorlar. Şifa olsun.
Aynen öyle ablacım çok şükürEvvoşum dalgalanmalar olmasa yaşadığımızı nasıl anlayacağız baş edebiliyor muyuz tabi ki eveeeet
Gerisi teferruat
SosyalimCanımmm evvoş ❤
Hasta mısın canıminşallah Ablacım, sağ ol geçenlerde nette gördüm zerdeçal süt iyi geliyor öksürüğe filan diye. Dedim zencefil, tarçın da benden olsun
İyi akşamlar canım hoşgeldinHayırlı akşamlar cümleten
Bugün sana çok güldüm durumlarda bir mesajın vardı...aslında içeriğinde bir komiklik yoktu ama o kadar içten yazmışsın ki...migi dizi yorumu yapmıştı kulağı çınlar da gelirse utanırım şimdi.Aayy çok teşekkür ederim canımsın ,seninde neşen de sağlığında daim olsun inşallah .
Bende iyiyim şükür ,bu günlerimize
İyi akşamlar kukrişim hoş buldumİyi akşamlar canım hoşgeldin