Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiPratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri
Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu? Garibim o da bilmiyormuş. Love mesajının bir tanesinde üstü kapalı ne olduğunu açıklamıştı aslında.
İyiyim Kukrimim mutfakta bayağı neşem yerine geliyor. Eksik olmayın sen ve diğer arkadaşlar da hal hatır sorunca ayaklarım yerden kesiliyor. canım sen nasılsın? İnşallah güzellikler peşini hiç bırakmaz. sagligina duaciyim.
Dedim ne varmis bu kurabiyelerde ellinciye bildirim geliyor Baktim nevrestem yapmamis gozlerim onun tarifini ararkene Bir de ne gorem hanimablamla cantanem yapmis oylar size gencler cok havali tarifleriniz ellerinize saglik Rejimdeyim yemis kadar oldum
Benim diş de değil dişler yirmiligin yanındaki de çürümüş yirmilik zaten sıkıntılı çekim yanindakinin yanında da kök kalmış üç tane olacak narkozlu yapacağız herhalde yani gidersem
İyiyim Kukrimim mutfakta bayağı neşem yerine geliyor. Eksik olmayın sen ve diğer arkadaşlar da hal hatır sorunca ayaklarım yerden kesiliyor. canım sen nasılsın? İnşallah güzellikler peşini hiç bırakmaz. sagligina duaciyim.
Bugün sana çok güldüm durumlarda bir mesajın vardı...aslında içeriğinde bir komiklik yoktu ama o kadar içten yazmışsın ki...migi dizi yorumu yapmıştı kulağı çınlar da gelirse utanırım şimdi.