- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Oyuzden agrikesici iyidir simdilikBilmem mi cano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyuzden agrikesici iyidir simdilikBilmem mi cano
Ben normal yirmilik çektirdim iki tane de bu sinirlere saplanmış ya çeneye ondam sıkıntılı ,yoksa diğerleri uyustuktam sonra kesip çektiler düşün sekiz dakika falan sürdü .Oyuzden agrikesici iyidir simdilik
Çekilmeden gitmeyecek o ağrıBu sabah yine gittim canım iki tane antibiyotik yazdı başladım yine şu anda ağrı yok inşallah gelmez bu gece bari
Farkındayım da işte Yusuf YusufÇekilmeden gitmeyecek o ağrı
Geçmişler olsun kukrişim
Hoşgeldin canım nasılsınKukrişim
Doğur o zamanBen normal yirmilik çektirdim iki tane de bu sinirlere saplanmış ya çeneye ondam sıkıntılı ,yoksa diğerleri uyustuktam sonra kesip çektiler düşün sekiz dakika falan sürdü .
Yoktu bende aslında korku bu en son yirmilik ye sıkıntı yaşayınca oldu of of ihmalkarliktan,korkudan kaç tane dış eksildi ağızda .
Hiç sevmiyorum dolgu kanal tedavisi oraya oturup öyle ağzı açmak nasıl zor geliyir çocuk dogururjm onun yerine daha iyi
Hoş buldum canım benim, iyiyim çok şükürHoşgeldin canım nasılsın
Heee iyi tamam ozaman
Hayır olsunAllah Allah nolmus C A N O
Iste bir dişcı koltugu birde doğum koltuguBen normal yirmilik çektirdim iki tane de bu sinirlere saplanmış ya çeneye ondam sıkıntılı ,yoksa diğerleri uyustuktam sonra kesip çektiler düşün sekiz dakika falan sürdü .
Yoktu bende aslında korku bu en son yirmilik ye sıkıntı yaşayınca oldu of of ihmalkarliktan,korkudan kaç tane dış eksildi ağızda .
Hiç sevmiyorum dolgu kanal tedavisi oraya oturup öyle ağzı açmak nasıl zor geliyir çocuk dogururjm onun yerine daha iyi
Iste bir dişcı koltugu birde doğum koltugu
Oyuzden yusuf yusuf
Bende iyiyim bugün hamd olsunHoş buldum canım benim, iyiyim çok şükür
Sen nasılsın?
Aretim.nerdesin beyaaaretim
Iste bir dişcı koltugu birde doğum koltugu
Oyuzden yusuf yusuf
Eve gitme umudundayım aretimSen naptin?Aretim.nerdesin beyaa
İnşallah canımHayır olsun
Hadi olacak inşallah .Eve gitme umudundayım aretimSen naptin?