Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişi okumazsam rahat edemiyorum tatlım
Hepimize geliyor elacimBen oyumu vermıştım ama tekrar bıldırım gelıyo
Evet öyleymiş sonradan butun yorumları okudumHepimize geliyor elacim
Benimki henüz demlenme aşamasındaGeçmişi okumazsam rahat edemiyorum tatlım
Hayırlı akşamlarimiz olsun inşallah. Çaylar yudumlaniyor mu
Bu sabah yine gittim canım iki tane antibiyotik yazdı başladım yine şu anda ağrı yok inşallah gelmez bu gece bariDişin nasil oldu Kukrim
İyi zorluyorsun nasibini bakalım ne olacak heyecanla bekliyoruzYok mu oy attıraann
Nasipte varsa olurİyi zorluyorsun nasibini bakalım ne olacak heyecanla bekliyoruz
Bende cok fenayim cesaretimi toplasam gitcemdeBu sabah yine gittim canım iki tane antibiyotik yazdı başladım yine şu anda ağrı yok inşallah gelmez bu gece bari
Öyle tabi ki hayırlısı bakalımNasipte varsa olur
Benim diş de değil dişler yirmiligin yanındaki de çürümüş yirmilik zaten sıkıntılı çekim yanindakinin yanında da kök kalmış üç tane olacak narkozlu yapacağız herhalde yani gidersemBende cok fenayim cesaretimi toplasam gitcemde
Benimde yirmilik diş kırildi canimya onun icin gitcemde sıkıyo biraz gitmekBenim diş de değil dişler yirmiligin yanındaki de çürümüş yirmilik zaten sıkıntılı çekim yanindakinin yanında da kök kalmış üç tane olacak narkozlu yapacağız herhalde yani gidersem
Bilmem mi canoBenimde yirmilik diş kırildi canimya onun icin gitcemde sıkıyo biraz gitmek