• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
inşallah Ablacım, sağ ol 😍 geçenlerde nette gördüm zerdeçal süt iyi geliyor öksürüğe filan diye. Dedim zencefil, tarçın da benden olsun 🤭🤭🤭
Müthiş yağ yakıyor, bağışıklığı güçlendiriyor o yüzden altın değerinde. :KK60: geçmiş olsun canım ❤️

Bugün sana çok güldüm durumlarda bir mesajın vardı...aslında içeriğinde bir komiklik yoktu ama o kadar içten yazmışsın ki...migi dizi yorumu yapmıştı :KK48: kulağı çınlar da gelirse utanırım şimdi.
Migi dimi seviyom onu ya o da seviyor beni bence kızmaz 🤣ne yapayım herşeyi yanlış ve karman çorman yazmış 🤭🤭

Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu? :KK70:
Garibim o da bilmiyormuş. Love mesajının bir tanesinde üstü kapalı ne olduğunu açıklamıştı aslında.
Saf salak ben, dudiş diye bunu :KK15: biliyordum 🤣🤣
Öğrenmiş oldum 🤭

Migi dimi seviyom onu ya o da seviyor beni bence kızmaz 🤣ne yapayım herşeyi yanlış ve karman çorman yazmış 🤭🤭
Ben de severim migiyi...o an aklından bir şeyler geçiyor ama o geçenleri biz anlayamıyoruz. :KK51:takim arkadaşım benim. Kendi halinde cici bir kızdır. Allah bahtını açık etsin. :KK68:

Ben de severim migiyi...o an aklından bir şeyler geçiyor ama o geçenleri biz anlayamıyoruz. :KK51:takim arkadaşım benim. Kendi halinde cici bir kızdır. Allah bahtını açık etsin. :KK68:
Amin amin bende seviyorum bir heyecanla yazıyor ☺️.
Benim sana yakında güzel bir haberim.olabilir 🥰

Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu? :KK70:
Garibim o da bilmiyormuş. Love mesajının bir tanesinde üstü kapalı ne olduğunu açıklamıştı aslında.
Bugün öğrenmiş oldum örtmenim :olamaz: :KK57: o_O

Back