Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiPratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri
Bugün sana çok güldüm durumlarda bir mesajın vardı...aslında içeriğinde bir komiklik yoktu ama o kadar içten yazmışsın ki...migi dizi yorumu yapmıştı kulağı çınlar da gelirse utanırım şimdi.
Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu? Garibim o da bilmiyormuş. Love mesajının bir tanesinde üstü kapalı ne olduğunu açıklamıştı aslında.
Ben de severim migiyi...o an aklından bir şeyler geçiyor ama o geçenleri biz anlayamıyoruz. takim arkadaşım benim. Kendi halinde cici bir kızdır. Allah bahtını açık etsin.
Ben de severim migiyi...o an aklından bir şeyler geçiyor ama o geçenleri biz anlayamıyoruz. takim arkadaşım benim. Kendi halinde cici bir kızdır. Allah bahtını açık etsin.
Yasmin dudişlerimizin fotoğraflarini gondersek bırakır mı acep diye sordu? Garibim o da bilmiyormuş. Love mesajının bir tanesinde üstü kapalı ne olduğunu açıklamıştı aslında.