Değil mi, stoklarımı da koyarımGiyinme odasında konservelerin ne işi var koy kilerine gitsin sjksjksjksalınsın orada azcık
Konserveler kilere giyinme odasına kıyafetler koçumDeğil mi, stoklarımı da koyarım
Zengin olayım, yapacağım
Ablam, eşimi hastaneye yollamışlar test için. Tomografisi çekilecekmiş şimdi. Gel, beni al diyor. Araba serviste, sabah kayınpederin arabasını al demiştim, dinlemedi beni
Yok ablam, görümcemin kocasına söyledim. O alacakKonserveler kilere giyinme odasına kıyafetler koçum
Hadi bakalım güzel haberlerle gel burayada yasocum,gitcen mi peki şehzadeni almaya
Brde arabada olmayınca gitmekte zor yani.Yok ablam, görümcemin kocasına söyledim. O alacak
Iyi yapmışsın yasoYok ablam, görümcemin kocasına söyledim. O alacak
Evet abla müteahhit le anlaşma yapılmış bekliyorlarKentsel dönüşümemi girecek evler.
Amin cancagizimİnşallah cancağzım
Ben artık ayakta uyuyacağımBende sabaha kadar en az 5-6 defa uyandım. Her defasında da, acaba alarmı duymadım mı diye korktum
ay evet yaaaa. kiler, giyinme odası ve çamaşır odası mutlaka ayrı olmalı. TLC'yi izliyorum, o evleri gördükçe sinirlerim zıplıyor. 4 yatak odası 5 banyolu evler. kiler ayrı, çamaşır odası ayrı, garaj ayrı filan.Kesinlikle katılıyorum. Olur da Zengin olursam, kilerli bir ev yaptıracağım
Giyinme odasında tüm konservelerim
Birde yıkanabilir olacak zemin, ohhh miss
demek istediğim garanti olmadan evini düzme. dönüşümden sonra nasıl bir ev çıkacak karşınıza şu an belli değil. dönüşüme girdiğinde çıkacağınız ev de belli değil. bana kalırsa 1 oda eksik al. ev işi tamamen çözülünce düzersin tüm eksikleriniKiracı değilim canım ev müstakil ev ve devlet tarafından o semt yıkıma verilmiş şuan yıkım başlamadı süreç ne zaman başlar bilmiyorım ama eninde sonunda taşınmak zorunda kalıcam 2+1 ev şuan ama odalar çok büyük
Amaaann bosver işler biter miÇok işim var hemsom
Filizko
Doğru söze ne denirAmaaann bosver işler biter miiş yapanda öluyo yapmayanda
Pazara gittim geldim hemsom yemegi koydum ocaga kahve yaptim simdi yerimde yuruyorum sen nasilsin