Valla büyük ihtimal öyle olacak ciceeemm3.bildirim dermişim
Oda yok ki cicemmmValla büyük ihtimal öyle olacak ciceeemm
İnşallah canımAllah büyük yaso bir yılı geçirdik bu da geçer inş❤
Mecbur yollanacak ablam3.bildirim dermişim
2 bildirim olmuyormuydu.Mecbur yollanacak ablam
Gelir birazdan noluyor gene der sjksjksjk
Böyle eş oy sayısı olunca, bildirim yineleniyor ablam2 bildirim olmuyormuydu.
Beraberliği kırmak için yollarlar büyük ihtimal ciceeemm, yoksa bir kişi gelip oy verecek diye beklemek çok daha heyecanlı olur2 bildirim olmuyormuydu.
Günde bir doz nevoşu durtmezsek işimiz rast gitmez ki ciceeem napakGelir birazdan noluyor gene der sjksjksjk
Ben bilmem patron bilir der bak görGünde bir doz nevoşu durtmezsek işimiz rast gitmez ki ciceeem napak
kiracısın bence alma. ben ilk evime çıkarken 2+1 bir eve çıktım, 90 mt2. salona spor bir takım aldım çünkü sadece o odadaydım. diğer odalar da yatak odası ve çalışma odasıydı. o zamanlar özel ders veriyorum diye bi odaya küçük L koltuk, 1 masa, 1 kitaplık şeklinde düzmüştük. sonra atanınca ilçe değiştirdim. bu seferki ev 3+1 oldu apar topar. şu an 1 odam boş doğal olarak. yani gidip de tekrardan takım almadım. iyi ki de almamışım. tüm ıvır zıvırım, çamaşır telim, ütü masam o odada. bundan sonra nasıl toplarım o odayı bilmemBir yandan da almak istemiyorum çünkü evden taşınma ihtimalimiz yüksek diyorum sadece oturma odası alsam yeni ev alınca oraya mı alsam kafam çok karışık taşıma işimiz var en fazla 2 sene otururum bu evde çünkü
Bir evde öyle bir oda şart aslında. Bak, benim hiç boş odam yok, çamaşırları salonda kurutuyorumkiracısın bence alma. ben ilk evime çıkarken 2+1 bir eve çıktım, 90 mt2. salona spor bir takım aldım çünkü sadece o odadaydım. diğer odalar da yatak odası ve çalışma odasıydı. o zamanlar özel ders veriyorum diye bi odaya küçük L koltuk, 1 masa, 1 kitaplık şeklinde düzmüştük. sonra atanınca ilçe değiştirdim. bu seferki ev 3+1 oldu apar topar. şu an 1 odam boş doğal olarak. yani gidip de tekrardan takım almadım. iyi ki de almamışım. tüm ıvır zıvırım, çamaşır telim, ütü masam o odada. bundan sonra nasıl toplarım o odayı bilmem
kesinlikle bir oda kiler ve 1 oda çamaşır odası olmalı. biz de geçen senelerde 2 odanın peteklerini kapatıp 1 odada oturduk, o zaman antredeki petek önünde kurutuyordum çamaşırlarıBir evde öyle bir oda şart aslında. Bak, benim hiç boş odam yok, çamaşırları salonda kurutuyorum
Kesinlikle katılıyorum. Olur da Zengin olursam, kilerli bir ev yaptıracağımkesinlikle bir oda kiler ve 1 oda çamaşır odası olmalı. biz de geçen senelerde 2 odanın peteklerini kapatıp 1 odada oturduk, o zaman antredeki petek önünde kurutuyordum çamaşırlarışimdi diyorum bebek olsa, bi oda mecbur çocuk odası olacak. L koltuğu da mecbur boş odaya taşıyacağım, çamaşır odam kalmayacak
Aynn canım katılıyorumBeraberliği kırmak için yollarlar büyük ihtimal ciceeemm, yoksa bir kişi gelip oy verecek diye beklemek çok daha heyecanlı olurunutanlar vardır belki
Giyinme odasında konservelerin ne işi var koy kilerine gitsin sjksjksjkKesinlikle katılıyorum. Olur da Zengin olursam, kilerli bir ev yaptıracağım
Giyinme odasında tüm konservelerim
Birde yıkanabilir olacak zemin, ohhh miss
Kiracı değilim canım ev müstakil ev ve devlet tarafından o semt yıkıma verilmiş şuan yıkım başlamadı süreç ne zaman başlar bilmiyorım ama eninde sonunda taşınmak zorunda kalıcam 2+1 ev şuan ama odalar çok büyükkiracısın bence alma. ben ilk evime çıkarken 2+1 bir eve çıktım, 90 mt2. salona spor bir takım aldım çünkü sadece o odadaydım. diğer odalar da yatak odası ve çalışma odasıydı. o zamanlar özel ders veriyorum diye bi odaya küçük L koltuk, 1 masa, 1 kitaplık şeklinde düzmüştük. sonra atanınca ilçe değiştirdim. bu seferki ev 3+1 oldu apar topar. şu an 1 odam boş doğal olarak. yani gidip de tekrardan takım almadım. iyi ki de almamışım. tüm ıvır zıvırım, çamaşır telim, ütü masam o odada. bundan sonra nasıl toplarım o odayı bilmem
Kentsel dönüşümemi girecek evler.Kiracı değilim canım ev müstakil ev ve devlet tarafından o semt yıkıma verilmiş şuan yıkım başlamadı süreç ne zaman başlar bilmiyorım ama eninde sonunda taşınmak zorunda kalıcam 2+1 ev şuan ama odalar çok büyük