Inş temiz çıkar yaso, fabrika ortamında resmen seke seke yaşıyoruzEvet ablam, bir odadalar sürekli. Temaslı olarak gözükmesi gerekiyor eşimin. Fabrikaya vardığında öğreneceğiz, 12 dk var mesaisinin başlamasına. Bekliyorum bende
İnsallah sekercigimSağol şekercim,hepimiz iyi olalım
İnşallah çıkmaz cancagizimEvet ablam, bir odadalar sürekli. Temaslı olarak gözükmesi gerekiyor eşimin. Fabrikaya vardığında öğreneceğiz, 12 dk var mesaisinin başlamasına. Bekliyorum bende
Otorma odasına spor model alıcam canım bir misafir odası takımı alıcam orasını biraz abartma bilirimIyi aceleye getirip almamışsınız canımiyice araştır içine en çok sineni al hiç acele etme sana tavsiye hantal modellerede bakma, işini kolaylaştıracak pratik şeyler düşün ❤
Valla pişman olabilirsin soyliyim sonra insanın gözüne batiyo çünkü canımOtorma odasına spor model alıcam canım bir misafir odası takımı alıcam orasını biraz abartma bilirim
Bir yandan da almak istemiyorum çünkü evden taşınma ihtimalimiz yüksek diyorum sadece oturma odası alsam yeni ev alınca oraya mı alsam kafam çok karışık taşıma işimiz var en fazla 2 sene otururum bu evde çünküValla pişman olabilirsin soyliyim sonra insanın gözüne batiyo çünkü canımama tarzim avangart diyorsan bilmiyorum tabisi
Bak mantıklı bu ,hem o zaman neler çıkar neler ama oda boş kalır diye düşünebilirsin şuanda daBir yandan da almak istemiyorum çünkü evden taşınma ihtimalimiz yüksek diyorum sadece oturma odası alsam yeni ev alınca oraya mı alsam kafam çok karışık taşıma işimiz var en fazla 2 sene otururum bu evde çünkü
Günaydın cancagizim
Bende sabaha kadar en az 5-6 defa uyandım. Her defasında da, acaba alarmı duymadım mı diye korktumHiç derin uyuyamıyorum bu ara ben
ben bozacam, 12 oy geriden gelip herkesi yenecemYa bu oyunu kim bozacak şimdi
Evet o oda boş kalacakBak mantıklı bu ,hem o zaman neler çıkar neler ama oda boş kalır diye düşünebilirsin şuanda da
Aynen canım, herkesle muhattap olmak zorundalar fabrika ortamındaInş temiz çıkar yaso, fabrika ortamında resmen seke seke yaşıyoruz
Aminin bol olsun kuzucugum, olur mu olurben bozacam, 12 oy geriden gelip herkesi yenecem
Bunu bi daha düşünün bakalım ne diyecekEvet o oda boş kalacak
3.bildirim dermişimYa bu oyunu kim bozacak şimdi
Allah büyük yaso bir yılı geçirdik bu da geçer inşAynen canım, herkesle muhattap olmak zorundalar fabrika ortamında
Kaçacak yerleri yok, nasip. Bakalım bu defa çekirge zıplayabilecek mi