- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Doğru söz denir hemsoDoğru söze ne denir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söz denir hemsoDoğru söze ne denir
İyiyim ben de hemsom ,evdeyim şimdilikPazara gittim geldim hemsom yemegi koydum ocaga kahve yaptim simdi yerimde yuruyorum sen nasilsin
Aynen filizko ayranda içmedik amaElifkooo konusamiyoz bayadir
Doğru söz denir hemso
Kafa gene zehir bugün
Simdilikİyiyim ben de hemsom ,evdeyim şimdilik
Bazen bildirim etiket bile gormuyorum elifim ben takimdanda etiket yapilinca karisiyo vallahaaaAynen filizko ayranda içmedik ama
Sabah uyardım ama babadan arabayı al diye, yanına para bile almamışBrde arabada olmayınca gitmekte zor yani.
Yok vallahi, zebellah gibiyimBen artık ayakta uyuyacağım
Bazen herşey karisiyo çorba gibi filizkom normal şükür iyi.olalim cümleten, rabbim sağlık sıhhat can sağlığı versin inşBazen bildirim etiket bile gormuyorum elifim ben takimdanda etiket yapilinca karisiyo vallahaaa
Sen nasilsin
Amin elifim aminBazen herşey karisiyo çorba gibi filizkom normal şükür iyi.olalim cümleten, rabbim sağlık sıhhat can sağlığı versin inş
öpücüklerceeeAmin elifim amin
Çıkmayın dışarı, sakin sakin yağmur yağıyorİyiyim ben de hemsom ,evdeyim şimdilik
Biraz işler var halledilecek,çıkacağım mecburÇıkmayın dışarı, sakin sakin yağmur yağıyor
MaşallasıYok vallahi, zebellah gibiyim
Evi süpürüp sildim şimdi
O zaman sağdan sağdan git cancağzımBiraz işler var halledilecek,çıkacağım mecbur
Sonrası muallakSimdilik
Dişari çikacaksin demekki☹Biraz işler var halledilecek,çıkacağım mecbur
Şehzade gelmeden toparlayayım dedimMaşallası
Belki cüzdan bulurum cancağızımO zaman sağdan sağdan git cancağzım