Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Giyinme odasında konservelerin ne işi var koy kilerine gitsin sjksjksjk :KK53: :KK53: salınsın orada azcık
Değil mi, stoklarımı da koyarım 🤭
Zengin olayım, yapacağım 🤣🤣

Ablam, eşimi hastaneye yollamışlar test için. Tomografisi çekilecekmiş şimdi. Gel, beni al diyor. Araba serviste, sabah kayınpederin arabasını al demiştim, dinlemedi beni 🤣🤣

Değil mi, stoklarımı da koyarım 🤭
Zengin olayım, yapacağım 🤣🤣

Ablam, eşimi hastaneye yollamışlar test için. Tomografisi çekilecekmiş şimdi. Gel, beni al diyor. Araba serviste, sabah kayınpederin arabasını al demiştim, dinlemedi beni 🤣🤣
Konserveler kilere giyinme odasına kıyafetler koçum :KK70:

Hadi bakalım güzel haberlerle gel burayada yasocum,gitcen mi peki şehzadeni almaya

Kesinlikle katılıyorum. Olur da Zengin olursam, kilerli bir ev yaptıracağım 🤣🤣
Giyinme odasında tüm konservelerim 🤭
Birde yıkanabilir olacak zemin, ohhh miss 🤣🤣
ay evet yaaaa. kiler, giyinme odası ve çamaşır odası mutlaka ayrı olmalı. TLC'yi izliyorum, o evleri gördükçe sinirlerim zıplıyor. 4 yatak odası 5 banyolu evler. kiler ayrı, çamaşır odası ayrı, garaj ayrı filan. :KK53:
Kiracı değilim canım ev müstakil ev ve devlet tarafından o semt yıkıma verilmiş şuan yıkım başlamadı süreç ne zaman başlar bilmiyorım ama eninde sonunda taşınmak zorunda kalıcam 2+1 ev şuan ama odalar çok büyük
demek istediğim garanti olmadan evini düzme. dönüşümden sonra nasıl bir ev çıkacak karşınıza şu an belli değil. dönüşüme girdiğinde çıkacağınız ev de belli değil. bana kalırsa 1 oda eksik al. ev işi tamamen çözülünce düzersin tüm eksiklerini :KK53:

X