- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.768
- 60
Yakın temas vardır mutlka demi.Şimdiye kadar atlamadılar. Kaç kere test yapıldı, sayamadık
Ama bu defa fabrikadan haber gelmedi, arkadaşı aradı, covit olduğunu söyledi
Normalde fabrika haber veriyordu
Kart bas, içeri giriş yapma, bekle diye
Bende iyiyim çok şükür canım baktık bu hftafa adanada bakıcazIyiyim şükür minnoş sen nasılsın, haftasonu nasıl geçti? Mobilya baktınız mı
Evet ablam, bir odadalar sürekli. Temaslı olarak gözükmesi gerekiyor eşimin. Fabrikaya vardığında öğreneceğiz, 12 dk var mesaisinin başlamasına. Bekliyorum bendeYakın temas vardır mutlka demi.
Teste yollarlar o zaman,bide bekleme süreci var bunun yaso ya umarım bişi çıkmaz.
Günaydııııın tatlımdenk gelemedik canım
Fabrika yollar o zaman teste,haber ver gelişmeleri bizede olurmu.Evet ablam, bir odadalar sürekli. Temaslı olarak gözükmesi gerekiyor eşimin. Fabrikaya vardığında öğreneceğiz, 12 dk var mesaisinin başlamasına. Bekliyorum bende
İnşallah bişey çıkmaz yasom .Evet ablam, bir odadalar sürekli. Temaslı olarak gözükmesi gerekiyor eşimin. Fabrikaya vardığında öğreneceğiz, 12 dk var mesaisinin başlamasına. Bekliyorum bende
Alsemim günaydınGünaydın en cemaati müslümin
Tamam ablam.Fabrika yollar o zaman teste,haber ver gelişmeleri bizede olurmu.
Sende merakla bekliyor olacaksın şimdiTamam ablam.
Evet ablam, bir an evvel hastaneye yollasınlar ki, eve mi kapanacağım, ne yapacağım bileyimSende merakla bekliyor olacaksın şimdi
İnşallah öyle birşey olmazda,temiz çıkar sonuçları.Evet ablam, bir an evvel hastaneye yollasınlar ki, eve mi kapanacağım, ne yapacağım bileyim
Başa baş gdiyorlarBu arada kuş yuvası ve Coco berabere gidoyooo