Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Buranın verdigi heyecan ap ayrı ama senden içini kesmeni beklerdim yinede emegine saglık aslında ben yarışmadan vazgeçmiştim Nevreste Nevreste yle konuştuktan sonra geri döndüm pişmanda degilim bana cocostar kurabiye yapmamı söyleyende Nevreste teşekkür ediyorum iyiki yapmışım
İyi ki yapmışsın 🤗🤩

Evet canım, bana önermiştin , ben de browniye benziyor, ben farklı bir şey yapayım demiştim 🤭😄 ama arkadaş çok can çektirici sunmuş, sunum da çok önemli ☺️ geçen sene yapılan kurabiye oylamasında cocostar daha az oy almış, ordaki sunum da güzel aslında ama içini kesip koymamış 🙈 bak ben de avcı böreğinde keserek koymuştum, çok oy almıştı, kadınlar kulübü ,içini görmek istiyor galiba 🤣 şaka bir yana ,her şeye rağmen burda olmak, katılmak, tarifleri incelemek, oylamayı takip etmek - sonlarda da olsam🙈 - çok güzel 🤗
Bir önceki yıl 2.olmuştu.Hatta böyle çekişmeli olmuştu.
Tabi ki sunum çok önemli🤗
Dedim zaten sunumlarda iyi,kurabiyelerde hoş görünüyor.Ondan ilkler belli oluyor🤗

Buranın verdigi heyecan ap ayrı ama senden içini kesmeni beklerdim yinede emegine saglık aslında ben yarışmadan vazgeçmiştim Nevreste Nevreste yle konuştuktan sonra geri döndüm pişmanda degilim bana cocostar kurabiye yapmamı söyleyende Nevreste teşekkür ediyorum iyiki yapmışım
Rica ederim💖

Az önce nette şöyle bir şey gördüm. Esra Erol’a çıkmış bunlar :olamaz: Bugün de başkası adına utandık çok şükür:olamaz:
6B5CADEE-3668-4C33-9D80-B04D2FEE007A.jpeg

Eltiler bir olup kocaya kaçmış🤣Dün instagramda gördüm🤣
Rezalet diz boyundan da aşmış artık 🤷🏻‍♀️ İçerğini de okudum, ikisi de hamide ve biri zaten kocasını daha önce de aldatmış. Bi de o adamın da eski karısının adı hamide’ymiş 🤦🏻‍♀️ Koy bunu ALES’e sözel mantık sorusu olarak, tam öyle bir şey olmuş 🤦🏻‍♀️

Rezalet diz boyundan da aşmış artık 🤷🏻‍♀️ İçerğini de okudum, ikisi de hamide ve biri zaten kocasını daha önce de aldatmış. Bi de o adamın da eski karısının adı hamide’ymiş 🤦🏻‍♀️ Koy bunu ALES’e sözel mantık sorusu olarak, tam öyle bir şey olmuş 🤦🏻‍♀️
Kınamıyorum🤪Allah akıl fikir versin🤲🏼😍💖Çok amin🤲🏼

Asdfgshjjd :KK70: Kız ben ne Müge ne Esra ne de başka birinde izliyorum böyle şeyler. Bunlara bakıp da güzel beynimi yoramam 😂 şimdi nette takılırken okudum onedio’da
Ben izliyorum ama şoklarda
2elti biri gidiyo sende gel diyo 1adama kaciyolar 2salak tövbe estağfurullah 🤦‍♀️
Adam zaten dolandirici bide yufkaci,yufkaciya giren ordan cikamiyo muammere kaciyo :KK70: :KK70:

Az önce nette şöyle bir şey gördüm. Esra Erol’a çıkmış bunlar :olamaz: Bugün de başkası adına utandık çok şükür:olamaz:
Eki Görüntüle 2810881
He yav bu çok komikti😂 kadınların ikisinin isimlerinin aynı olmasına ayrı, ikisinin aynı adama kaçmasına ayrı güldüm🤣🤣

X