Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Hayırlı Kandiller💖🌹🤩
Ben kurabiyeni ve şeklini çok beğendim💖🌹
Sunumunda güzel🤩
Ama dikkat edersen bilindik ve orjinal görünenler daha çok oy aldı.Tabi sunumları ve şekilleride beğenildi🤗1-2 tarif beklediğimden az oy aldı.
Ama tahmin ettiklerim ilklerde🤩
Cocostarı sana önermiştim🤭Ben az çok bekliyordum onun bu kadar oy alacağını🤗
Almadığına pişman mısın🤭
Evet canım, bana önermiştin , ben de browniye benziyor, ben farklı bir şey yapayım demiştim 🤭😄 ama arkadaş çok can çektirici sunmuş, sunum da çok önemli ☺️ geçen sene yapılan kurabiye oylamasında cocostar daha az oy almış, ordaki sunum da güzel aslında ama içini kesip koymamış 🙈 bak ben de avcı böreğinde keserek koymuştum, çok oy almıştı, kadınlar kulübü ,içini görmek istiyor galiba 🤣 şaka bir yana ,her şeye rağmen burda olmak, katılmak, tarifleri incelemek, oylamayı takip etmek - sonlarda da olsam🙈 - çok güzel 🤗

Günaydın ,hayırlı kandiller 🌺🤗
Ara ara girip oylamaya bakıyorum, ilk 3teki arkadaşlar için bayağı heyecanlı gidiyor oylama 😊 ben ,o anda yemek istediğim, ağzımı en çok sulandıran tarif olan cocostara oy vermiştim, ama açık hava sunumları daha çok ön plana çıkar diye düşünmüştüm, 1.liğe doğru gidiyor cocostar 👏👏👏 diğer oyumu da memleketim trakyanın kavalasına vermiştim 😊 benim incir kurabiyem aşağılarda kaldı 🤭 tadı çok güzeldi ama olsun biz çok beğenerek yedik 😄😄😄 Nevreste Nevreste şekliyle öne çıkan bir kurabiye olduğu için kesmedim, belki içi boş gibi algılandığı için daha basit bir kurabiye gibi görülmüş olabilir ,ne dersin 😌 bir de oy verme kriterleri çok değişken ,adı çok bilinen,daha klasik tarifler daha çok oy alıyor sanki
Kurabiyen çok güzel di canım hatta not aldım bir dahiki sefere denemek için emegine saglık verdigin oy için çokk çok teşekkür ederim 😘🤗❤️

Evet canım, bana önermiştin , ben de browniye benziyor, ben farklı bir şey yapayım demiştim 🤭😄 ama arkadaş çok can çektirici sunmuş, sunum da çok önemli ☺️ geçen sene yapılan kurabiye oylamasında cocostar daha az oy almış, ordaki sunum da güzel aslında ama içini kesip koymamış 🙈 bak ben de avcı böreğinde keserek koymuştum, çok oy almıştı, kadınlar kulübü ,içini görmek istiyor galiba 🤣 şaka bir yana ,her şeye rağmen burda olmak, katılmak, tarifleri incelemek, oylamayı takip etmek - sonlarda da olsam🙈 - çok güzel 🤗
Buranın verdigi heyecan ap ayrı ama senden içini kesmeni beklerdim yinede emegine saglık aslında ben yarışmadan vazgeçmiştim Nevreste Nevreste yle konuştuktan sonra geri döndüm pişmanda degilim bana cocostar kurabiye yapmamı söyleyende Nevreste teşekkür ediyorum iyiki yapmışım

X