- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Beyin yakmalikŞimdi videosunu izledimEltim kaçınca bende kaçtım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyin yakmalikŞimdi videosunu izledimEltim kaçınca bende kaçtım diyor
Şaşkınlıkla ,gülmek için izledikAma yok gülünmüyor beyin yakıyorBeyin yakmalik
Elti iyi atlamamış atlasa bu da arkasından atlardı herhaldeŞimdi videosunu izledimEltim kaçınca bende kaçtım diyor
Aynen askomŞaşkınlıkla ,gülmek için izledikAma yok gülünmüyor beyin yakıyor
Canım hayırlı olsunİkiz bebeklerin olacak galibaSağlıkla kucağına alırsın inşaallahGeçen bildirim geldiğinde verdim sanıyordum vermemişim Ve ben oy vermedim hormonlarım verdi bu sefer
Kuş yuvasına bittim 2 yumurta olmasından zaar Starbucks hep favorimdir yeğenim güzel yapar. Onuda özledim herhalde Oylarım böyle
Herkesin eline emeğine sağlık, bol şans
Niye yazmiyon kiz gizli takip ediyonBen hep burdayım kanka bende internet sıkıntısı yok
Seni takip ediyom bakıyom kankam kimlerle samimi takılıyorNiye yazmiyon kiz gizli takip ediyon
Kankirella beni takibe al hemen gebertirimSeni takip ediyom bakıyom kankam kimlerle samimi takılıyor
Alıyım kanka seni mi kırcamKankirella beni takibe al hemen gebertirim
Yazıyorum ❤Kuş yuvası ve cocostar kurabiye yapanlara adres veriyim size oy verdim tadına bakmak hakkım
Ellerine sağlık canım
Ellerine saglik canim cocomu
Teşekkürler cantanemEllerine sağlık canım
Çok teşekkür ederimGeçen bildirim geldiğinde verdim sanıyordum vermemişim Ve ben oy vermedim hormonlarım verdi bu sefer
Kuş yuvasına bittim 2 yumurta olmasından zaar Starbucks hep favorimdir yeğenim güzel yapar. Onuda özledim herhalde Oylarım böyle
Herkesin eline emeğine sağlık, bol şans
Teşekkürler evet cocoEllerine saglik canim cocomu
Canım hayırlı olsunİkiz bebeklerin olacak galibaSağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Yakın takip bunu gerektirirAlıyım kanka seni mi kırcam