- 28 Haziran 2011
- 59.345
- 149.746
Amin inş merviskoDualarımızın kabul oldugu hayırlı kandiller olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş merviskoDualarımızın kabul oldugu hayırlı kandiller olsun inşallah
120 kisi toplayıp gelirsem olur bence aysomHiç belli olmaz
Amin inş mervisko
Hayırlı Kandiller
Beraat Kandilimiz mübarek olsun ⚘
Hepinize başarılar
Günaydın hayırlı kandiller
Hayırlı Kandiller canlar, dualarda buluşmak dileğiyle ❤
Hayırlı kandiller herkeseDualarımızın kabul oldugu hayırlı kandiller olsun inşallah
Hayırlı Kandiller canımDualarımızın kabul oldugu hayırlı kandiller olsun inşallah
120 oy geliyor mı dersin?Şuan ciddî oy kullanımı var yalnız
Evet görünce heyecanım yerine geldi yinede belli olmaz degişebilirFark sonunda kapanmış
2.bildirimde değiştiğini söylemiştim.Evet görünce heyecanım yerine geldi yinede belli olmaz degişebilir
Valla artık gelmeli aysom bekliyoruz, bu kk bi aydınlanma yaşıyor bence şuan120 oy geliyor mı dersin?
Günaydın canım hayirli kandillerGünaydın canlar ❤ kandiliniz mübarek olsun gönlünüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun inşallah
Hayırlı Kandiller amin inşaallahGünaydın canlar ❤ kandiliniz mübarek olsun gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun inşallah
Hello evvoş, hayırlı kandiller ❤Günaydın canlar ❤ kandiliniz mübarek olsun gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun inşallah
Evet ama senin dediğine geldim yine çok oy alacağımı söylemiştinde inanmamıştım kazanmasam bile bu kadar oy almak gerçek bir mutluluk2.bildirimde değiştiğini söylemiştim.
Hayırlısı artık
Günaydın fülüzüm hayırlı kandiller ❤Günaydın canım hayirli kandiller
Hayırlı kandiller ablacım ❤Hayırlı Kandiller amin inşaallah
Sosyalim günaydın hayırlı kandiller ❤Hello evvoş, hayırlı kandiller ❤
Hayırlı KandillerGünaydın ,hayırlı kandiller
Ara ara girip oylamaya bakıyorum, ilk 3teki arkadaşlar için bayağı heyecanlı gidiyor oylama ben ,o anda yemek istediğim, ağzımı en çok sulandıran tarif olan cocostara oy vermiştim, ama açık hava sunumları daha çok ön plana çıkar diye düşünmüştüm, 1.liğe doğru gidiyor cocostar diğer oyumu da memleketim trakyanın kavalasına vermiştim benim incir kurabiyem aşağılarda kaldı tadı çok güzeldi ama olsun biz çok beğenerek yedik Nevreste şekliyle öne çıkan bir kurabiye olduğu için kesmedim, belki içi boş gibi algılandığı için daha basit bir kurabiye gibi görülmüş olabilir ,ne dersin bir de oy verme kriterleri çok değişken ,adı çok bilinen,daha klasik tarifler daha çok oy alıyor sanki
Hayırlı Kandiller canımGünaydın fülüzüm hayırlı kandiller ❤
Hayırlı kandiller ablacım ❤