- 24 Eylül 2018
- 97.169
- 292.435
Amin canım❤Allah daim etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım❤Allah daim etsin canım
Sağ ol kuzumAfiyet olsun
Etrafta sesler,meşguliyet azalıyor, beyin ağrıya odaklanıyorGece olunca neden artar acaba ağrılar , hastalıklar
Ben kızartma pek yapmamÇoğunluk fırın yada tencere yemeğiKızartma bizde sos gibi, meze gibi arasıcak olarak masaya konur cancağzım. İllaki ana yemek olacak, öyle alıştık
Beynime diyeceklerim var o zamanEtrafta sesler,meşguliyet azalıyor, beyin ağrıya odaklanıyor
Aynen hep gece şiddetlenirGece olunca neden artar acaba ağrılar , hastalıklar
Evet aşko ya küçükken de hatırlıyorum benim hep gece ateşim çıkardı meselaAynen hep gece şiddetlenir
Çocuklarında öyle oluyorEvet aşko ya küçükken de hatırlıyorum benim hep gece ateşim çıkardı mesela
Vardır bence onunda bir açıklaması aşko .Çocuklarında öyle oluyor
Geçmiş olsun kuzu. Hem günün temposu bitince beyin ağrıyan yere odaklanıyor hem de yatay pozisyona geçtikçe kan akışı hızlanıp ağrıyan bölgeye hücum ediyor. ben böyle biliyorumGece olunca neden artar acaba ağrılar , hastalıklar
Teşekkür ederim canım aa öyle mi gerçekten acaba yatmayayim öyle ise otururum yeter ki ağrımasınGeçmiş olsun kuzu. Hem günün temposu bitince beyin ağrıyan yere odaklanıyor hem de yatay pozisyona geçtikçe kan akışı hızlanıp ağrıyan bölgeye hücum ediyor. ben böyle biliyorum
Sende balimcimmHep iyi ol
Geçmiş olsun kuzucummTeşekkür ederim canım aa öyle mi gerçekten acaba yatmayayim öyle ise otururum yeter ki ağrımasın
Çabucak geçer inşaallahVardır bence onunda bir açıklaması aşko .
Bu arada Kızartma kızartma dediniz nasıl canım istedi şöyle üstüne sarımsaklı yoğurt koyup ama yiyemiyorum da ağız tadı ile
Bende hep hafta sonu hasta olurdumEvet aşko ya küçükken de hatırlıyorum benim hep gece ateşim çıkardı mesela
Bebito mecbur bi yerde uyuyacaksın 2 yastıkta uyumayı dene bakalım, belki faydası dokunur. Diş ağrısı da çok zor ha. Kabir azabı derler ya, aynen öyle. Çok çektim, hâlâ öekiyorum. Allah yardımcın olsunTeşekkür ederim canım aa öyle mi gerçekten acaba yatmayayim öyle ise otururum yeter ki ağrımasın
Sende balimcimm
Severim beyniniBeynime diyeceklerim var o zaman
Ben de bakayım mı linkeyasminsay
Jenna16
Filmler, Diziler on Instagram: "Film: Ölümcül Deney 3 İnsanlığın Sonu"
2,463 likes, 62 comments - sahanefilmler on March 26, 2021: "Film: Ölümcül Deney 3 İnsanlığın Sonu".www.instagram.com