- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.867
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurumak üzere, Müge araya girdiTühhhh ona denizler kurumuşmu onlardada
Ayırdımı sevenleri yoksa sjksjksjkKurumak üzere, Müge araya girdi
Bende arada takılıyorum, ama geceleri tercihim ablamYasminim sado mazo takılıyor bizim kızlar
Izlemisim onudaSeyretmediysen testere serisi diyorum.
Bana fark etmez gece gündüz
Henüz ayıramadıAyırdımı sevenleri yoksa sjksjksjk
Testereyi seyrttinmi süperdi oda,bir tane daha var oda süperdi erotik birazda bazı sahneleri buradan bir arkadaş söylemişti mezarına tüküreceğim adı.Bende arada takılıyorum, ama geceleri tercihim ablam
Daha korkunç oluyor, giderken bile tırsıyor insan
Vay benim gibi izlemeyen varSor bir ben müge izliyormuyum nerden bşleyim şimdi,tühhhh yazıklarolsun emelede
Süperdi onlarda.Izlemisim onuda
Beter olsun bunlarHenüz ayıramadı
Emel, ben mutluyum deyip duruyor
Bise sevmem mügeyi.Vay benim gibi izlemeyen var
Anam herkes korkmayı ne çok seviyor...adrenalin tutkunları siziBende arada takılıyorum, ama geceleri tercihim ablam
Daha korkunç oluyor, giderken bile tırsıyor insan
Testereyi izledim, Mezarına tüküreceğim’i de izlemiş olabilirimTestereyi seyrttinmi süperdi oda,bir tane daha var oda süperdi erotik birazda bazı sahneleri buradan bir arkadaş söylemişti mezarına tüküreceğim adı.
Benimde aklıomda kalmıyor isimleri,Mezarına tüküreceğim'i 2.olanıda süperdi..Testereyi izledim, Mezarına tüküreceğim’i de izlemiş olabilirim
Paranormal activite’nin serisini izledim
Ama bende filim adlarını unutma var
YavrumyaaaBüyüdü büyüdü çok fena oldu ben ona hep az değilsin derim bişey yaotigin da
Geçen safiye gulbene az değilsin dedi döndü bana diyor ki anne bak Gülben benim gibi
Tabi canım öyle herkesten çıkmaz ses moral e ihtiyacım vardı şükür onu da toparliyorum Ablam sağol
Türk filimimiSemur-cinlerin büyüsü
Evet ablamTürk filimimi
5 tane buldum dünyada yasaklanmış filimler bazılarını seyretmiştim .Evet ablam