- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Aynen öyle ablaKesinlikle öylede süpriz oldu buda hepimize,gurbetlik zor bende yaşıyorum yıllardır kızımda öyle onlar huzurlu olsun da mesafeler gene kısalıyor artık bir uçağa binmeye bakıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle ablaKesinlikle öylede süpriz oldu buda hepimize,gurbetlik zor bende yaşıyorum yıllardır kızımda öyle onlar huzurlu olsun da mesafeler gene kısalıyor artık bir uçağa binmeye bakıyor.
Ben gec geldim nolduuuugörmedin mi sabah kk çalkalanıyordu
Sen davıksın söyleyemem. daha hayatının baharındasınBen gec geldim nolduuuu
Sanada mı atmış pis sapıkSen davıksın söyleyemem. daha hayatının baharındasın
Meraklandirma tuylerimi yolarim bakSen davıksın söyleyemem. daha hayatının baharındasın
Kaç kişiye gitti acaba o skandallargörmedin mi sabah kk çalkalanıyordu
Zor ama elden bişi gelmiyor işte.Aynen öyle abla
İlk bana attı. Kurban ben oldumSanada mı atmış pis sapık
OO severdi seniMeraklandirma tuylerimi yolarim bak
ben uyarabildiğim kadar uyardım. Birine daha göndermiş.Kaç kişiye gitti acaba o skandallar
Zor ama elden bişi gelmiyor işte.
Valalahamıİlk bana attı. Kurban ben oldum
Dışardan yorumları okuyorlar pislikler. Allah belalarını versinİlk bana attı. Kurban ben oldum
Birini biliyorum okudum hatta sayfada.ben uyarabildiğim kadar uyardım. Birine daha göndermiş.
hiç sormaValalahamı
Ne anlıyorlar acaba pislik herifler bunlar.Dışardan yorumları okuyorlar pislikler. Allah belalarını versin
Sorsamhiç sorma
+18 yorum da yapmıyorum ki. Evli barklı kadınım anası yaşındayım. Sapıklık başka bir şey değil işteDışardan yorumları okuyorlar pislikler. Allah belalarını versin
Diyorum ya mikroskopla incelecek kadardıSorsam
Ama bamyaymisgörmedin mi sabah kk çalkalanıyordu
Sapıklık ayrı bişi zaten,gözüne kestirdiklerine yollamış baksana takip ediyorlar çünkü..+18 yorum da yapmıyorum ki. Evli barklı kadınım anası yaşındayım. Sapıklık başka bir şey değil işte
Diyorum ya mikroskopla incelecek kadardı