Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen o kadar süre gitmedim şimdide bu oldu:))Nasip ablacım hayırlısı:)
SelamlarrrSelaaammm kurabiye cenawarları
Hemide paçalı
Nasilsin abla kelesin ne durumdaSelamlarrr
Öyle geçer misabah sabam modum
o baş Tavık
Sana bu yakışır süslü süslüHemide paçalı
Nasilsin abla kelesin ne durumda
İyiydimde moral çöktü tabi,keleşi alıp furacam birilerini uzaklardaHemide paçalı
Naber paçalıHemide paçalı
Gerçi görülecek bir şey de yoktu. Görmek için büyüteç lazımdıÖyle geçer mi
Lisede adim süslü pakize idiSana bu yakışır süslü süslü
Kim uzfu seni abla gagalarim onu de bana heleİyiydimde moral çöktü tabi,keleşi alıp furacam birilerini uzaklarda
Iyiyim daynazor sen nasılsın atamsin böyuğümsun davık dendi mi daynazor akla gelirNaber paçalı
Yarın gidecem ya kızımın yanına,evden çalışıyordu yarından itibaren işe başlayacak ona üzüldüm.Lisede adim süslü pakize idi
Kim uzfu seni abla gagalarim onu de bana hele
Dinözör o bir kereIyiyim daynazor sen nasılsın atamsin böyuğümsun davık dendi mi daynazor akla gelir
Anladm ablacim uzme kendini rabbim saglik sihhat versin gerisi hallolur. Bak bende gurbetteyim ailem turkiyede iyi olsunlar da uzak olsunlar raziyim.Yarın gidecem ya kızımın yanına,evden çalışıyordu yarından itibaren işe başlayacak ona üzüldüm.
Ne güzel evde hep beraber olacaktık,üzeni söylemeyim ..
Ben daynazor diyorum ingiliççem duzelsin biraz noldu mevzu varsa gelelimDinözör o bir kere
İyiyim sabah sabah atraksiyon yaşadım biraz
Ama gördüğüm paçalıo baş Tavık
Noldusabah sabam modum
Kesinlikle öylede süpriz oldu buda hepimize,gurbetlik zor bende yaşıyorum yıllardır kızımda öyle onlar huzurlu olsun da mesafeler gene kısalıyor artık bir uçağa binmeye bakıyor.Anladm ablacim uzme kendini rabbim saglik sihhat versin gerisi hallolur. Bak bende gurbetteyim ailem turkiyede iyi olsunlar da uzak olsunlar raziyim.
görmedin mi sabah kk çalkalanıyordu