- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.793
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep düşükHeeee banyo didikkk
Kan değerlerin filan düşük o zaman.
Eee, gitmeyecek misinKızçem mesaj attı şimdi yarın işe dönüş yapacakmış şansa bak arkadaş o kadar bekle ben gideceğim gün iş başı yapacak.
Oda üzüldü bende öyle kısmete bakın yaaa.
Kızımında hep düşüktü vitamin alıyor,bide perfilex mi ne ondan içiyor her gün 1 tane değerleri yükseldi biraz.Hep düşük
Vitaminler de etki etmiyor fazla
Gideceğim yasocumEee, gitmeyecek misin
Oy verseydinNevreste forumu biraz kurcaladım da bu yarışmada hâlâ oy verilebiliyor, onu fark ettim
Yöresel Tarif - Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı
- Yarışma kategorisi : Ramazan Sofraları + Bir Ana Yemek Tarifi (tatlı da olabilir örnek ev baklavası) - Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır. - Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir, - Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir...www.kadinlarkulubu.com
verdiiiiiiimmmmmOy verseydin
Sen de sağol canımSagol canım
VermisOy verseydin
Hadiyaaa kismet iste abla napcanKızçem mesaj attı şimdi yarın işe dönüş yapacakmış şansa bak arkadaş o kadar bekle ben gideceğim gün iş başı yapacak.
Oda üzüldü bende öyle kısmete bakın yaaa.
O dönemler o işler patrondaydıverdiiiiiiimmmmm
ŞaşırmadımVermis
Geç mi kaldım :)Nevreste burda mısın?
Ya işte ne kurallar ekledim görünHala belli değil,oy vererek değiştirebiliriz
Aynen yapacak bişi yok artınasılsa evde olacağızHadiyaaa kismet iste abla napcan
Abla ne oldu gidemiyor musun?Aynen yapacak bişi yok artınasılsa evde olacağız
Yok gidiyorum nevoşum üzüldüğüm bu zamana denk gelmesi gitmesi oda üzüldü sonuçta.Abla ne oldu gidemiyor musun?
Göreceğimi gördün kiGeç mi kaldım :)
Nasip ablacım hayırlısı:)Yok gidiyorum nevoşum üzüldüğüm bu zamana denk gelmesi gitmesi oda üzüldü sonuçta.
Alsem'den beklenen hareketGöreceğimi gördün ki