- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Calciye soralim ederi varmiki8 kuruş bile etmezmiş sjksjksjkjk baksana bamyaymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calciye soralim ederi varmiki8 kuruş bile etmezmiş sjksjksjkjk baksana bamyaymış
AaaaNevreste neden beni surekli takipten cikip geri takip ediyorsun kuşum ?
incelemedimCalciye soralim ederi varmiki
Aman tövbeeeincelemedim
Gözardı edecektim izlemeye mi alnışımNevreste neden beni surekli takipten cikip geri takip ediyorsun kuşum ?
Selektör yapmışNevreste neden beni surekli takipten cikip geri takip ediyorsun kuşum ?
Yanlışlık olmuştur, beni takipten çıkmış çünküNevreste neden beni surekli takipten cikip geri takip ediyorsun kuşum ?
Anaaaaa skandallNevreste neden beni surekli takipten cikip geri takip ediyorsun kuşum ?
Yoktur kesinCalciye soralim ederi varmiki
Ben hic bakmam beni kim takip ediyo ben kimi ediyorum diyeYanlışlık olmuştur, beni takipten çıkmış çünkü
Şaka yapıyorum canımBen hic bakmam beni kim takip ediyo ben kimi ediyorum diye
Takip edene bakarım hemen yeniyse engellerim anında.Ben hic bakmam beni kim takip ediyo ben kimi ediyorum diye
Ben takip listeme girip hususi bakmam, ama izlemeye alınınca bildirimdeki kişiye bakarım.Takip edene bakarım hemen yeniyse engellerim anında.
Çok olmuştur öyle.
İzliyor diye mesajı geliyor ya hemen bakıyorum kim diye.Ben takip listeme girip hususi bakmam, ama izlemeye alınınca bildirimdeki kişiye bakarım.
Hesabıma hususi girip bakmam
Koş koşşşşGidip bakayım
Bir çok kişide yok artık burada
İşte bende o bildirime bakıyorum, ki önceden ne işe yaradığını bile bilmiyordumİzliyor diye mesajı geliyor ya hemen bakıyorum kim diye.
Bunların çoğu dışardan takip edenler oluyor.
Muhtemelen ablacımBir çok kişide yok artık burada
Öğreniyoruz zamanla her yerideİşte bende o bildirime bakıyorum, ki önceden ne işe yaradığını bile bilmiyordum