Canım adını bilmiyorum.
Yok canım dökülüyor.Bizde öyle düşündük ama evde dökülmeye başlamışÖyle güzel ki canımcim, burdada bazen görüyorum biraz alıp evde vazoya koysam diyorum ama sonrada utaniyorum
Ne bilim niye aliyon diye biri cemkirecek diye korkuyomKokinalara benziyor çürür ama bı zaman sora :)) niye utaniyorsun ki kiz
Kapılarda dolu kim ne desin ayolNe bilim niye aliyon diye biri cemkirecek diye korkuyom
Artık internet bile aşırı pahalı oldu, bu kadar yaygın olmasına rağmen hemso. Bişey anlamiyom bu istenHat olarak memnunum ben yabenim sıkıntı WiFi için ödediğim paralar
Merinosun orda dolu hemsomNe bilim niye aliyon diye biri cemkirecek diye korkuyom
Çok güzel gözüküyor, yolda hep görür özenirim bende nevoşumCanım adını bilmiyorum.
Onu geçen budalamışlardı.Dedim kardeşime eve götür sunumlarda kullanırsın.Lazım okunca bende sende alırımOda dökülmeye başlamış.
Bugün kullanıp orada bıraktı
İndirmesi lazımken zam yapılan tek ülkeyiz,neyseArtık internet bile aşırı pahalı oldu, bu kadar yaygın olmasına rağmen hemso. Bişey anlamiyom bu isten
Anlık kullanacaksın demek nevoşYok canım dökülüyor.Bizde öyle düşündük ama evde dökülmeye başlamış
Fazla takinakliyim zaarKapılarda dolu kim ne desin ayol
Biz koparmadık budamışlardıÇok güzel gözüküyor, yolda hep görür özenirim bende nevoşum
Daha dikkat edicem bi daha o tarafa hemsoYakşamlar
Merinosun orda dolu hemsom
Yaa ama koparma boşver koparinca bı kıymetleri kalmıyor dalında dursunlar guzelhuzelFazla takinakliyim zaar
Erkek kardeşim benim okulun bahçesinde çok dediAnlık kullanacaksın demek nevoş
Aynen öyleYaa ama koparma boşver koparinca bı kıymetleri kalmıyor dalında dursunlar guzelhuzel
Narin demek çabuk bozuluyo, görüntüsü çok güzel ama dikkat çekiyo napalımBiz koparmadık budamışlardıBizde zor şartlarda koparttık Hatta bayağı elimizde gezdirdik
Senin de hemsomDaha dikkat edicem bi daha o tarafa hemsoyaksamin mübarek olsun
Dimii kıyamıyorum koparmaya ben.Aynen öyleBiz budamışlardı onları kopardık.
Aynen canım çok güzelNarin demek çabuk bozuluyo, görüntüsü çok güzel ama dikkat çekiyo napalım