Hayirli kandiller ,amin❤Kandilimiz mübarek olsunHer kimin kalbinde hayırlı istek ve dua varsa kabul olsun inşallah Bu gecenin feyzi üzerinize olsun.
Sağol canım
Masallah size canım,icim açıldıSağol canımO senin güzelliğin
Geçen hafta kız kardeşimin doğum gününde çekmiştik,onu ekledimMasallah size canım,icim açıldı
Çirkin diye koymamak iyiymiş,güzellikleri bozmasın bariGeçen hafta kız kardeşimin doğum gününde çekmiştik,onu ekledimDiğer kız yok O çirkin ya
Çok çirkinmiş nasıl paylaşırımÇirkin diye koymamak iyiymiş,güzellikleri bozmasın bariAh bu ergenler
Basımıza gelecek varmış hemsomBenim hattım da ordan hemsom
Moderator düzenledikten sonra yoruma açılacak canım, fotoğraflar düzenlenmiş şuanNevroşNevreste mantar kurabiye tarifi neden yoruma kapalı fotoğrafta yok ama tarifte
Anladım canımModerator düzenledikten sonra yoruma açılacak canım, fotoğraflar düzenlenmiş şuan
Yaa senin o kızını yerim ben nevoşumÇok çirkinmiş nasıl paylaşırım
Acildi canımAnl
Anladım canım
Kuş uvezide derler canm kışın çıkar çoğunlukla heryerde olur yabani aynen
Öyle güzel ki canımcim, burdada bazen görüyorum biraz alıp evde vazoya koysam diyorum ama sonrada utaniyorumKuş uvezide derler canm kışın çıkar çoğunlukla heryerde olur yabani aynen
Kokinalara benziyor çürür ama bı zaman sora :)) niye utaniyorsun ki kizÖyle güzel ki canımcim, burdada bazen görüyorum biraz alıp evde vazoya koysam diyorum ama sonrada utaniyorum
Hat olarak memnunum ben yaBasımıza gelecek varmış hemsomverdiğim paralar ah ah