- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
İstemsiz oluyorDimii kıyamıyorum koparmaya ben.
Ama böyle sohbet arasında filan iyi çimen yoluyorum Allah affetsin üstüne oturmuş sam elim gidiyo çimenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstemsiz oluyorDimii kıyamıyorum koparmaya ben.
Ama böyle sohbet arasında filan iyi çimen yoluyorum Allah affetsin üstüne oturmuş sam elim gidiyo çimenlere
Tmm kuzum koparmayacağım yerinde dursun ,gelir geçerken bakarım benYaa ama koparma boşver koparinca bı kıymetleri kalmıyor dalında dursunlar guzelhuzel
Resmi varsa çerçevelet oda iyi olurTmm kuzum koparmayacağım yerinde dursun ,gelir geçerken bakarım ben
Soda içtikten sonra kağıdını yırtıp şişenin içine koyuyor musun??Dimii kıyamıyorum koparmaya ben.
Yetiştirdiğimiz çim adamlar geldi aklıma şimdi..İstemsiz oluyor
Ama içmedim, hala 2deyim
Tüh yokResmi varsa çerçevelet oda iyi olur
Açıkçası nabtigimi hatırlamıyorum nerde o kağıt? Hakkaten bı düşüneyim nerelereee gidiyor kimbilir.Soda içtikten sonra kağıdını yırtıp şişenin içine koyuyor musun??
Bende hemsom bende elim gitti yapmadim çay demledimAma içmedim, hala 2deyim
Nevoş ya çok güzel yerde oturuyorsunİstemsiz oluyor
Yetiştirdiğimiz çim adamlar geldi aklıma şimdi..
Bu benSoda içtikten sonra kağıdını yırtıp şişenin içine koyuyor musun??
1 tane daha hakkim var neyse ki hemsomBende hemsom bende elim gitti yapmadim çay demledim
Ben hiç icesim gelmiyor neden acaba ya bende bı sorun mu varAma içmedim, hala 2deyim
Gazan mubarek olsun hemsom1 tane daha hakkim var neyse ki hemsom
Yemek mi kahve mi deseler kahve derimBen hiç icesim gelmiyor neden acaba ya bende bı sorun mu var
Evet canım yerimiz güzelKardeşlerim,annemde yakınEvde görüşemiyoruz.Hemen hemen hergün çıkıp yürüyoruzKalabalık yerde olsak eve hapisNevoş ya çok güzel yerde oturuyorsun
Millet olarak hep aynı şeyleri yapıyoruz