- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
Hayirli kandiller ,amin❤Kandilimiz mübarek olsun Her kimin kalbinde hayırlı istek ve dua varsa kabul olsun inşallah Bu gecenin feyzi üzerinize olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli kandiller ,amin❤Kandilimiz mübarek olsun Her kimin kalbinde hayırlı istek ve dua varsa kabul olsun inşallah Bu gecenin feyzi üzerinize olsun.
Sağol canım O senin güzelliğinBu ne güzellik analı-kızlı Nevreste
Masallah size canım,icim açıldıSağol canım O senin güzelliğin
Geçen hafta kız kardeşimin doğum gününde çekmiştik,onu ekledimDiğer kız yokO çirkin yaMasallah size canım,icim açıldı
Çirkin diye koymamak iyiymiş,güzellikleri bozmasın bari Ah bu ergenlerGeçen hafta kız kardeşimin doğum gününde çekmiştik,onu ekledimDiğer kız yokO çirkin ya
Çok çirkinmiş nasıl paylaşırımÇirkin diye koymamak iyiymiş,güzellikleri bozmasın bari Ah bu ergenler
Basımıza gelecek varmış hemsom verdiğim paralar ah ahBenim hattım da ordan hemsom
Moderator düzenledikten sonra yoruma açılacak canım, fotoğraflar düzenlenmiş şuanNevroş Nevreste mantar kurabiye tarifi neden yoruma kapalı fotoğrafta yok ama tarifte
Anladım canımModerator düzenledikten sonra yoruma açılacak canım, fotoğraflar düzenlenmiş şuan
Yaa senin o kızını yerim ben nevoşumÇok çirkinmiş nasıl paylaşırım
Acildi canımAnl
Anladım canım
Kuş uvezide derler canm kışın çıkar çoğunlukla heryerde olur yabani aynenNevoşum Nevreste o kırmızı cicekciklerin adı ne ,yabani dimi öyle güzel duruyor ki
Öyle güzel ki canımcim, burdada bazen görüyorum biraz alıp evde vazoya koysam diyorum ama sonrada utaniyorumKuş uvezide derler canm kışın çıkar çoğunlukla heryerde olur yabani aynen
Sakın sakınÇok çirkinmiş nasıl paylaşırım
Kokinalara benziyor çürür ama bı zaman sora :)) niye utaniyorsun ki kizÖyle güzel ki canımcim, burdada bazen görüyorum biraz alıp evde vazoya koysam diyorum ama sonrada utaniyorum
Hat olarak memnunum ben ya benim sıkıntı WiFi için ödediğim paralarBasımıza gelecek varmış hemsom verdiğim paralar ah ah