Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Dişçi fobisi +1
4 tane 20lik dişimin 3 tanesi ayrı ayrı 45er dakikalık ameliyatlarla alındı. Sonuncusu kolaydı, normal dişçide normal çektiler.

yaklaşık 15 senedir geceleri diş sıkıyorum. Bundan mütevellit sürekli kanallarda sıkıntı yaşıyoRum. kanal tedavisi yapılmayan sayıyla öndeki 3-5 dişim kalmıştır ve düzenli olarak 1-2 senede bir kanal tedavileri yenileniyor. Çürükler de cabası... bi ara gece plağı takmıştım, sıkınca dişlere Zarar vermesin diye ama bi moka yaradığı yok. Ben de artık botoks yaptırıyorum sıkmamak için

ayrıca bir dişimde kist var. Yine bir dişimin kökü genişledi.pandemi dolayısıyla sürekli erteledim. bi ara gidip onların da kanallarını yeniletmem lazım.

kim korkar dişçiden

39 yaşındayım evliyim.2 kız 1 erkek 3 çocuğum var.Ev hanımıyım. Polis eşiyimGörev icabı 10 yıl kaldık.Gaziantepli sayılırım.
Malatyalıyım,1.5 yıldır memleketime taşındım.
Ya maşallah rabbim evlatlarına sağlıklı ömür versin aaa keşke daha önce katılsaydım buraya bir çay içerdik

Diş hekiminden korkan yok canım. Benim mide hassas, anında öğürmeye başlıyorum
Şu kalıp yapıyorlarmış, artık nasıl yapıyorlarsa herkes “çok kötü, küçük dilime kadar değdi” deyince, yeni diş yaptıramam diye düşünüyorum.
Yoksa diş çektirme ya da diğer tedavileri yaptırıyorum

Benimde ameliyat olacak

Bende onlardan rahatsız oluyorum

Aman yok kız. Kaç kere yaptırdım. Hiç de öyle küçük dile değmelik bi durum yok. sayısını hatırlamam o ölçü olayının. zaten naneli yeşil bir karışım O macun. aşırı ferah
Benimde ameliyat olacak
Neyden ameliyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…