Çok tatlısınAman benim olmasın da boşver. Ben buraya hamile kalamıyorum, yok vajinamda şu var filan yazıyorum. kimsenin ağzına sakız olmayım. Zaten benim gavrandan küçük il
Seve seve
Sağol canımHa iyi gel gelcanım nevroş
Şımartma beniÇok tatlısınsenin gibisi yok ondan bulamıyorsun
Sus ya iyice korkutmaBöööööyyyllleeeee yarılır gibi açıyorsun. sonuna kadar. Bi de iyice aç diyorlar. La havle. Bu kadar işte, daha fazla açılmıyor diyorsun. Yok. İiiillllaaa o çene ortadan ikiye ayrılacak
Benim çevremde bulunan biri olsa, daha nickname görür görmez anlar ben olduğumuAman benim olmasın da boşver. Ben buraya hamile kalamıyorum, yok vajinamda şu var filan yazıyorum. kimsenin ağzına sakız olmayım. Zaten benim gavrandan küçük il
Seve seve
Ayy bı güldüm deli kızBöööööyyyllleeeee yarılır gibi açıyorsun. sonuna kadar. Bi de iyice aç diyorlar. La havle. Bu kadar işte, daha fazla açılmıyor diyorsun. Yok. İiiillllaaa o çene ortadan ikiye ayrılacak
Yeni yaptık seneye inşaallahŞu tavuk yarışmasınada katılsaydım keşke çok severim tavuğu
İnsallah canımYeni yaptık seneye inşaallah
Ay korkulacak bi şey olsa 3 kez ayrı ayrı olmazdımSus ya iyice korkutma16 yıldır bekliyor
Teşekkür ederimGerçekler
Kısmetse, bir aksilik kaza bela olmazsa cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba
Tamam canım hayırlısı artıkAy korkulacak bi şey olsa 3 kez ayrı ayrı olmazdımyok bi şey ki. ye iğneyi uyuşsun. Gerisi doktorda.
Teşekkür ederim
Kısmetse, bir aksilik kaza bela olmazsa cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşambayarışma bitmeden gelecek şu Kastamonu’dan bir gelelim bakalım. Bizim iş mesaiye döndü. Bi gündüzcü bi gececi olucaz. Önümü göreyim, yapıcam
Eşimde şimdi diyorBende kurabiye yapcam çok canım istedi vallagündüz yapacaktım pudra şekerim yoktu aldırdım ,simdimi kalksam yarınmi yapsam gidip gidip geliyorum mutfağa düşünceli düşünceli
Sana bir mesaj buuuuuuEşimde şimdi diyorÇayın yanına kurabiye olsada yesek
Asiri tırsıyorum,asiri4 tane 20lik dişimin 3 tanesi ayrı ayrı 45er dakikalık ameliyatlarla alındı. Sonuncusu kolaydı, normal dişçide normal çektiler.
yaklaşık 15 senedir geceleri diş sıkıyorum. Bundan mütevellit sürekli kanallarda sıkıntı yaşıyoRum. kanal tedavisi yapılmayan sayıyla öndeki 3-5 dişim kalmıştır ve düzenli olarak 1-2 senede bir kanal tedavileri yenileniyor. Çürükler de cabası... bi ara gece plağı takmıştım, sıkınca dişlere Zarar vermesin diye ama bi moka yaradığı yok. Ben de artık botoks yaptırıyorum sıkmamak için
ayrıca bir dişimde kist var. Yine bir dişimin kökü genişledi.pandemi dolayısıyla sürekli erteledim. bi ara gidip onların da kanallarını yeniletmem lazım.
kim korkar dişçiden
DiyetteyizSana bir mesaj buuuuuu