Kaçman lazım öyle hemen gazoz içelim denir miHepinizi çok sevdim yasen korumazsan kim koruyacak ama beni nevroş
Hiç naz yapmadım ki öyle dümdük insanım benKaçman lazım öyle hemen gazoz içelim denir mi
Hiç naz yapmayı bilmiyorsun
Eşiminki 5s. Nazar değmesin hâlâ taş gibi. 4 sene oldu alalı. 1 kere teklemediİphone telefonların hepsinde ısınma sorunu var
Belli oluyorHiç naz yapmadım ki öyle dümdük insanım ben
Ama habiptede çok tatlı ne naz yapayım (ben taktik uyguluyorum kaçanı koyalıuor şimdi o kaçıyor ben kovalıyorumBelli oluyor
Çok akıllısın ilgiyi dağıtıyorsun değil miAma habiptede çok tatlı ne naz yapayım (ben taktik uyguluyorum kaçanı koyalıuor şimdi o kaçıyor ben kovalıyorum)
Kızlar ondan kaçıyor o kovalıyor bana bu mantıklı geldiÇok akıllısın ilgiyi dağıtıyorsun değil mi
Zevkle efendim,bilmukabeleTeşekkür ederim efeniiiimm zahmetler olmasin
Ay çok zor işlerAnesteziyi de sormuyorlar, genelde uyutmadan yapılıyor
Aferin akıllı kadınsınKızlar ondan kaçıyor o kovalıyor bana bu mantıklı geldi
İnsallah canımBugun yogun gecıyor cennaam aksam gelırım ınsallah
Aşkom sıkıntı nedirAy çok zor işler
Eşimin de 5s vardı, 7 sene kullandıEşiminki 5s. Nazar değmesin hâlâ taş gibi. 4 sene oldu alalı. 1 kere teklemedi
Endoskopi ve kolonoskopi askom,bazi yerlerde sedasyonla yapıyorlar,bazi yerlerde direktAşkom sıkıntı nedir
Sağlık için katlanıyorlar, bana göre travma sebebi cancağzımAy çok zor işler
Aynen ,aklıma gelince bile bir tuhaf oluyorum cancagizimSağlık için katlanıyorlar, bana göre travma sebebi cancağzım
Sen mi olacaksın.Eşim 2 yıl önce yaptırdı.Endoskopi ve kolonoskopi askom,bazi yerlerde sedasyonla yapıyorlar,bazi yerlerde direkt
Ay çok fena,hastayken bir dünya sey yaptılar,o gunler geldi aklımaSen mi olacaksın.Eşim 2 yıl önce yaptırdı.
Kansızlık var.Erkeklerde kansızlık pek olmaz acaba iç kanama mı car dediler.
Çok zorlanmadı, anestezidiz yaptılar.
Benim safra keseye indiler 2 defaUyanık ve 45 dk sürdü her biri Baysğı sıkıntılı olmuştu.
Ben dişlerimin filmini çektiremedim öğürmektenSen mi olacaksın.Eşim 2 yıl önce yaptırdı.
Kansızlık var.Erkeklerde kansızlık pek olmaz acaba iç kanama mı car dediler.
Çok zorlanmadı, anestezidiz yaptılar.
Benim safra keseye indiler 2 defaUyanık ve 45 dk sürdü her biri Baysğı sıkıntılı olmuştu.