- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
❤❤
Yok daha evlenemedim bekarlik sultanliktir diyorumBen evli sanıyordum
Yani sayilabilir de ne zaman nisan olur bilmiyorumOda nişanlı sayılır
Ooo daha benim dugune cok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
❤❤
Yok daha evlenemedim bekarlik sultanliktir diyorumBen evli sanıyordum
Yani sayilabilir de ne zaman nisan olur bilmiyorumOda nişanlı sayılır
Ayyy yalnız değilmişimZipzip- , ben seni evli biliyordum ya
Ben Karataş 2 deydimEvet canım adliyenin oradayım siz neredeydiniz anteptwyken
Rabbim zamanı gelince hayırlısı ile nasip etsin❤❤
Yok daha evlenemedim bekarlik sultanliktir diyorum
Yani sayilabilir de ne zaman nisan olur bilmiyorum
Uzak orasıda bana kısmet canım ne yapalım gelirseniz misafir edelimBen Karataş 2 deydim
20 lik dişAman yok kız. Kaç kere yaptırdım. Hiç de öyle küçük dile değmelik bi durum yok. sayısını hatırlamam o ölçü olayının. zaten naneli yeşil bir karışım O macun. aşırı ferah
Neyden ameliyat?
Pandemi olmasa geçtiğimiz yaz gelecektim.Arkadaşlarım,çevrem çok oradaUzak orasıda bana kısmet canım ne yapalım gelirseniz misafir edelim
45 dk ağzının açık kalmasından başka sıkıntısı yok işlem bitince çeneni kapatırken ağrıyor biraz20 lik diş
Benim de yokHERKESLERİN BİR HEMŞOSU, TANIDIĞI ÇIKTI, şu Garip Alsem’in 1 tane aynı ilden oturan bir kimsesi bile çıkmadı. Eyyyt Trakyalılar nerdesiniz ağzını kırdıklarım
Cok sohbet edemedik belki ondan aklinda öyle kalmistirZipzip- , ben seni evli biliyordum ya
Amin ablacım hayırlısıRabbim zamanı gelince hayırlısı ile nasip etsin
Ben olayım mıHERKESLERİN BİR HEMŞOSU, TANIDIĞI ÇIKTI, şu Garip Alsem’in 1 tane aynı ilden oturan bir kimsesi bile çıkmadı. Eyyyt Trakyalılar nerdesiniz ağzını kırdıklarım
Doğrudur canım, öğrenmiş oldumCok sohbet edemedik belki ondan aklinda öyle kalmistir
Cok fazla gelemiyorum buraya
Amin ablacım hayırlısı
Bende beklerim canım. Yalnız ben evlenmeden gel evlenip adana ya gideceğimPandemi olmasa geçtiğimiz yaz gelecektim.Arkadaşlarım,çevrem çok orada
Virüs biterse geleceğim inşaallah
Teşekkür ederim
Ağzım bir hoş oldu45 dk ağzının açık kalmasından başka sıkıntısı yok işlem bitince çeneni kapatırken ağrıyor biraz
Canını yidigimZevkle efendim,bilmukabele
Aman benim olmasın da boşver. Ben buraya hamile kalamıyorum, yok vajinamda şu var filan yazıyorum. kimsenin ağzına sakız olmayım. Zaten benim gavrandan küçük ilBenim de yok
Seve seveBen olayım mı
Adana'ya gelirimKuzenlerim oradalarBende beklerim canım. Yalnız ben evlenmeden gel evlenip adana ya gideceğim
Ha iyi gel gel canım nevroşAdana'ya gelirimKuzenletim oradalar
Böööööyyyllleeeee yarılır gibi açıyorsun. sonuna kadar. Bi de iyice aç diyorlar. La havle. Bu kadar işte, daha fazla açılmıyor diyorsun. Yok. İiiillllaaa o çene ortadan ikiye ayrılacakAğzım bir hoş oldu