- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Valla benimki 2yasini gecti delidana gibiyse seninki nasildir bilemedim3 buçuk olcak nerdeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benimki 2yasini gecti delidana gibiyse seninki nasildir bilemedim3 buçuk olcak nerdeyse
azcık banada versene içim kıyıldıydıYaptım ya
2 çeşit
Tatlı ve tuzlu
gormemıslerdır bıle yasoom eline saglıkTembeller gaza gelsin dedim ama
Yardim da ederim ya,sıkıntı yokBende sadece yemek isterim
Gördük mervisko sende görmelisingormemıslerdır bıle yasoom eline saglık
İnşallah güzel sonuç alırım yüzüm içinde iğneli düşünüyorum bakalım hayırlısıBeyaz tenli ve kalın telli kıllanmalarda işe yarıyor
Ona kefilim
Git gelle uğraşmamak için iyi bir ürün.
Fakat, sen zaten başlamışsın. Devam et bencede
Ayy ben hiç unutmuyorum evlendikten sonra annemlere gitmiştim bir komşularıda ordaydı bana ne derse beğenirsiniz gavranını kaşı nazar etmesinlerDilini isir,gavranı kaşı
Sana çekmiş ne şikayet ediyorsun o zamanBana ve anneme ikimizden alınca daha beter olmuş
Bravo sana hemsoYardim da ederim ya,sıkıntı yok
eee paylastımı yaptıgınııı gormedım kııı hanı nerdeeeeeeeeeeeeeeeeGördük mervisko sende görmelisin
Buyur canımazcık banada versene içim kıyıldıydı
Sağol canım hee gelirsin bilmezmiyimEllerine sağlık kolay gelsin
Çok yorgunum. Yoksa yardıma gelirdim
He kiiz içi geçmis hemen bizim kizinDondurucuya atacaksan normal canım. Ben hepsini pişirip, yiyeceksiniz sandım
Değil mi ama, ona üşeniyorum, buna üşeniyorum. Daha gencecik kadın
Gördüler canımgormemıslerdır bıle yasoom eline saglık
Seninkiyle 100ü çarpValla benimki 2yasini gecti delidana gibiyse seninki nasildir bilemedim
ay valla şu dısı sekerlı olandan 5-6 tane yemek ısterdımBuyur canım Eki Görüntüle 2794409
Yüzüm benim Osman emmi gibiydi, şimdi hiç kalmadıİnşallah güzel sonuç alırım yüzüm içinde iğneli düşünüyorum bakalım hayırlısı
Ayy ben hiç unutmuyorum evlendikten sonra annemlere gitmiştim bir komşularıda ordaydı bana ne derse beğenirsiniz gavranını kaşı nazar etmesinler
Sana çekmiş ne şikayet ediyorsun o zaman
Neler yapiyoki okadar canim kucük daha ama 6 7 yas dicen sandim bendeSeninkiyle 100ü çarp
Vallamı onudamı evde halettinYüzüm benim Osman emmi gibiydi, şimdi hiç kalmadı
Kız niye etmeyim eziyetini ben çekiyomİnşallah güzel sonuç alırım yüzüm içinde iğneli düşünüyorum bakalım hayırlısı
Ayy ben hiç unutmuyorum evlendikten sonra annemlere gitmiştim bir komşularıda ordaydı bana ne derse beğenirsiniz gavranını kaşı nazar etmesinler
Sana çekmiş ne şikayet ediyorsun o zaman
Buyur gel, çayı koyayımay valla şu dısı sekerlı olandan 5-6 tane yemek ısterdım
EvetVallamı onudamı evde halettin
Tarçınlı cevizli miBuyur gel, çayı koyayım
O çok sevilen kurabiyelerimden