- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
eline saglık cidden guzel olmus yasicim, ben 21 gunluk sekersız dıyetteyım suan ama 4. gunumBuyur gel, çayı koyayım
O çok sevilen kurabiyelerimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline saglık cidden guzel olmus yasicim, ben 21 gunluk sekersız dıyetteyım suan ama 4. gunumBuyur gel, çayı koyayım
O çok sevilen kurabiyelerimden
Kahveli cevizliTarçınlı cevizli mi
Ay maşallah ne güzel vala şimdi bi pişman oldum gibiEvet
Yüz için ayrı başlığı var
Hadi inşallaheline saglık cidden guzel olmus yasicim, ben 21 gunluk sekersız dıyetteyım suan ama 4. gunum
Allah kolaylık versin canımKız niye etmeyim eziyetini ben çekiyom
İğneli epilasyondan ben hiç iyi verim almamıştım. Düşün yıllarca gittimAy maşallah ne güzel vala şimdi bi pişman oldum gibi
6-7 yaşlarında laf anlar da dinler belki 1 saniye asla yerinde durmaz, nerde tehlikeli şeyler var onları yapar, atlar zıplar. Sürekli mızmız, huysuz, hiçbir şeyden memnun olmaz. Parka götürürüz mızıklar oynamaz ağlar. Eve getiririz binbir şey yapar yine durmaz. Laf anlamaz, dinlemez. Yataklarda zıplayıp alnını patlatır. Koltuk tepesinden düşer bilmem neresini yaralar.Neler yapiyoki okadar canim kucük daha ama 6 7 yas dicen sandim bende
Cittimi peki bu leke işi doğrumu seni bulmuşum canlı canlıİğneli epilasyondan ben hiç iyi verim almamıştım. Düşün yıllarca gittim
İnşallah şimdi eskisi gibi değildir, işe yarıyordur
TarifKahveli cevizli
Amin rabbim hayırlısını versin inşallahSağol Allah sana da versin de sende çek
Olsun canim kendine zarar gelmesin ben gecen hastaneye gittim anneler otizimli çocuklarını kucaklarinda nasil tasiyolar gözlerinin icine bakiyolar keske benimde evladim boyle olsun diye6-7 yaşlarında laf anlar da dinler belki 1 saniye asla yerinde durmaz, nerde tehlikeli şeyler var onları yapar, atlar zıplar. Sürekli mızmız, huysuz, hiçbir şeyden memnun olmaz. Parka götürürüz mızıklar oynamaz ağlar. Eve getiririz binbir şey yapar yine durmaz. Laf anlamaz, dinlemez. Yataklarda zıplayıp alnını patlatır. Koltuk tepesinden düşer bilmem neresini yaralar.
Ben yüzüme yaptırıyordum, leke meke olmadı. Zaten bir losyon satmışlardı, şeftali püresi gibi kokuyorduCittimi peki bu leke işi doğrumu seni bulmuşum canlı canlı
Yav doğru beterin beteri var, sağlıklı olması önemli tabi. Ama benim sağlığım bozulcak bu gidişle bi nefes almak istiyo insanOlsun canim kendine zarar gelmesin ben gecen hastaneye gittim anneler otizimli çocuklarını kucaklarinda nasil tasiyolar gözlerinin icine bakiyolar keske benimde evladim boyle olsun diye
Korkuyorum bunada anca karar verip gittimBen yüzüme yaptırıyordum, leke meke olmadı. Zaten bir losyon satmışlardı, şeftali püresi gibi kokuyordu
Ama bende işe yaramadı
Herkeste aynı sonuç olmuyor canım, sende belki işe yarar
1 tatlı kaşığı granül kahve (nescafe)
Korkacak bir şey yok canımKorkuyorum bunada anca karar verip gittim
Benim büyük kızımı anlatmışsın resmen ,küçüklüğünden beri öyleydi, şimdi 8 yaşında, profesyonel jimnastikçi ben biraz enerjisini atsın diye 4 yaşında kursa yazdırdım ,hocası fark edip, as kadroya aldı bir de çok zeki , ama zekasını hep cinlik yapmak da kullanıyor6-7 yaşlarında laf anlar da dinler belki 1 saniye asla yerinde durmaz, nerde tehlikeli şeyler var onları yapar, atlar zıplar. Sürekli mızmız, huysuz, hiçbir şeyden memnun olmaz. Parka götürürüz mızıklar oynamaz ağlar. Eve getiririz binbir şey yapar yine durmaz. Laf anlamaz, dinlemez. Yataklarda zıplayıp alnını patlatır. Koltuk tepesinden düşer bilmem neresini yaralar.
Rabbim sağlık sihhat versin canim hepsine,ben 2cocugumdan gormedim bundan gördugumü ama napalim saglikli olsun gozleri dursun yerinde baska bisey istememBenim büyük kızımı anlatmışsın resmen ,küçüklüğünden beri öyleydi, şimdi 8 yaşında, profesyonel jimnastikçi ben biraz enerjisini atsın diye 4 yaşında kursa yazdırdım ,hocası fark edip, as kadroya aldı bir de çok zeki , ama zekasını hep cinlik yapmak da kullanıyor