Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Neler yapiyoki okadar canim kucük daha ama 6 7 yas dicen sandim bende
6-7 yaşlarında laf anlar da dinler belki🤔 1 saniye asla yerinde durmaz, nerde tehlikeli şeyler var onları yapar, atlar zıplar. Sürekli mızmız, huysuz, hiçbir şeyden memnun olmaz. Parka götürürüz mızıklar oynamaz ağlar. Eve getiririz binbir şey yapar yine durmaz. Laf anlamaz, dinlemez. Yataklarda zıplayıp alnını patlatır. Koltuk tepesinden düşer bilmem neresini yaralar. :ukala: :ukala:

6-7 yaşlarında laf anlar da dinler belki🤔 1 saniye asla yerinde durmaz, nerde tehlikeli şeyler var onları yapar, atlar zıplar. Sürekli mızmız, huysuz, hiçbir şeyden memnun olmaz. Parka götürürüz mızıklar oynamaz ağlar. Eve getiririz binbir şey yapar yine durmaz. Laf anlamaz, dinlemez. Yataklarda zıplayıp alnını patlatır. Koltuk tepesinden düşer bilmem neresini yaralar. :ukala: :ukala:
Olsun canim kendine zarar gelmesin ben gecen hastaneye gittim anneler otizimli çocuklarını kucaklarinda nasil tasiyolar gözlerinin icine bakiyolar keske benimde evladim boyle olsun diye

Olsun canim kendine zarar gelmesin ben gecen hastaneye gittim anneler otizimli çocuklarını kucaklarinda nasil tasiyolar gözlerinin icine bakiyolar keske benimde evladim boyle olsun diye
Yav doğru beterin beteri var, sağlıklı olması önemli tabi. Ama benim sağlığım bozulcak bu gidişle🤣 bi nefes almak istiyo insan🤭

1 tatlı kaşığı granül kahve (nescafe)
2 yemek kaşığı sıcak su (kahveyi açmak için)
125 gr tereyağ
1 yumurta sarısı
Yarım çay bardağı toz şeker
1 su bardağı çekilmiş ceviz
1,5 su bardağı un
Bulamak için toz şeker

Kahveyi sıcak suda çözdür. Un ve ceviz hariç tüm malzemeleri homojen kıvama gelene kadar mıncıkla. Un ve cevizi ekleyip yoğur.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, yuvarla ve toz şekere bula.
180 derece önceden ısıtılmış fırında 20-25 dk pişir. 🤷🏻‍♀️

Benim büyük kızımı anlatmışsın resmen ,küçüklüğünden beri öyleydi, şimdi 8 yaşında, profesyonel jimnastikçi 😊 ben biraz enerjisini atsın diye 4 yaşında kursa yazdırdım ,hocası fark edip, as kadroya aldı bir de çok zeki , ama zekasını hep cinlik yapmak da kullanıyor 🙈

Benim büyük kızımı anlatmışsın resmen ,küçüklüğünden beri öyleydi, şimdi 8 yaşında, profesyonel jimnastikçi 😊 ben biraz enerjisini atsın diye 4 yaşında kursa yazdırdım ,hocası fark edip, as kadroya aldı bir de çok zeki , ama zekasını hep cinlik yapmak da kullanıyor 🙈
Rabbim sağlık sihhat versin canim hepsine,ben 2cocugumdan gormedim bundan gördugumü ama napalim saglikli olsun gozleri dursun yerinde baska bisey istemem

X