Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bisküvi - Kurabiye TarifiPratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri
Kuzu neresi çok kız bunun ,ben bunu bugün yemeye sarcam içini fazla yapmışım biraz yaprak daha çıkartıp buzluğa koymalik sarcam daha kızla ben seviyoruz .
Beni anlayan birinin olması herkes diyo ki ay işte çocuk bu yapar, bütün çocuklar aynı değil işte değil, her gün onlarca çocuk görüyom hiçbiri böyle değil sağol jenna
Beni anlayan birinin olması herkes diyo ki ay işte çocuk bu yapar, bütün çocuklar aynı değil işte değil, her gün onlarca çocuk görüyom hiçbiri böyle değil sağol jenna
Beyaz tenli ve kalın telli kıllanmalarda işe yarıyor Ona kefilim Git gelle uğraşmamak için iyi bir ürün. Fakat, sen zaten başlamışsın. Devam et bencede