• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Amin canım benim inşallah ❤🤲😘

Maşallah hep öyle olur inşallah oda az para değil vala 😒

Yaa ne diyim canım vala bana ver bebeni 😁
O zaman yeni çıkmıştı benimki, üstüne model de çıkmadı, 3200₺ aldım ben. Şimdiki fiyatını bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Ben bi üşendim şimdi 🤪🤪😂😂
Valla yaso altta güzel birşey yazmış nefes almaya usenmiyorsun iyi😂😂
Ne oy ne oyy gel yardıma😁
Hazır sarılı olsa 🤭
Dimi löp löp atsak ağzımıza sonra belesten ohh😂
Kız, bu kadar çok mu yapacaksın 🤭
Kuzu neresi çok kız bunun😁 ,ben bunu bugün yemeye sarcam içini fazla yapmışım biraz yaprak daha çıkartıp buzluğa koymalik sarcam daha kızla ben seviyoruz .
İyi, nefes almaya üşenmiyorsun Fridam 🤭
Valla cuk oturdu su laf yasom:KK9:😂

Ben tahmin ettim😬Allah kolaylık versin
Beni anlayan birinin olması🥰 herkes diyo ki ay işte çocuk bu yapar, bütün çocuklar aynı:ukala: değil işte değil, her gün onlarca çocuk görüyom hiçbiri böyle değil:KK47: sağol jenna🤗

Beni anlayan birinin olması🥰 herkes diyo ki ay işte çocuk bu yapar, bütün çocuklar aynı:ukala: değil işte değil, her gün onlarca çocuk görüyom hiçbiri böyle değil:KK47: sağol jenna🤗
kac yasında yada aylık kii dediii:KK51:

Çok model var çok baktım zamanında ama işte kesin çözüm arıyorum ben 😢
Beyaz tenli ve kalın telli kıllanmalarda işe yarıyor🤭
Ona kefilim😏
Git gelle uğraşmamak için iyi bir ürün.
Fakat, sen zaten başlamışsın. Devam et bencede 😏

Yok canim,annesin diye şikayet hakkin yok gibi konuşuyorlar, başına gelmeyen bilmez,millet anca konusur 🤷🏼‍♀️Sende sagol 🥰

Back