Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Olsun canim kendine zarar gelmesin ben gecen hastaneye gittim anneler otizimli çocuklarını kucaklarinda nasil tasiyolar gözlerinin icine bakiyolar keske benimde evladim boyle olsun diye
Çok haklısın canım, ben de yaramazlık yaptılar mi kızarım, sonra o anneler, o çocuklar gelir aklıma, vicdan azabı yaşarım 😔 çok zor ,Allah sabır, kolaylık versin hepsine 🙏

Rabbim sağlık sihhat versin canim hepsine,ben 2cocugumdan gormedim bundan gördugumü ama napalim saglikli olsun gozleri dursun yerinde baska bisey istemem
Ne güzel söyledin canım, amin Allah sağlık, mutluluk versin hepsine 🙏♥️ benim ufak da 2.5 yaşında, o da çok hareketli, çok bilmiş, şimdiki nesil fena 🙈😊

Benim büyük kızımı anlatmışsın resmen ,küçüklüğünden beri öyleydi, şimdi 8 yaşında, profesyonel jimnastikçi 😊 ben biraz enerjisini atsın diye 4 yaşında kursa yazdırdım ,hocası fark edip, as kadroya aldı bir de çok zeki , ama zekasını hep cinlik yapmak da kullanıyor 🙈
Benimkide öyle anca cinliğe kullanıyor, çok fena😄 bende bi yerlere vermeyi düşünüyorum ama ortalık karışık kaldı öyle🤷

Çok memnunum elticim.
Hatırlarsan merkezleri çok araştırıyordum, sonra işe başladım. Hafta sonu Pazar günlerim boştu sadece, o günü mü Adapazarı ya da Kocaeli’ye gitmekle harcamamak için aldım.
İnan bu kadar güzel sonuç alacağımı düşünmemiştim 🤷🏻‍♀️
Kendim için değilde ,kızlar için istiyorum🤔17 yaş sınırı var galiba🤗
Ben lazer yaptırmıştım yıllar önce:)
Güle güle kullan🤗

X